Cafe latte

Caféer

Slå dig ner en stund i något av våra caféer. Här kan du ta en kopp kaffe, koppla av med en räkmacka och en öl eller äta någonting lättare samtidigt som du njuter av folklivet och atmosfären ombord.

Nyhet! Coffee & Joy

Gabriella

Det nya och trendigt trivsamma kaféet Coffee & Joy på Gabriella erbjuder dig en lugn och gemytlig kaffestund. Här serveras nybakta godsaker och matiga smörgåsar till ditt val av kaffe.

Nyhet! Förboka take away-frukost (kaffe/te, juice, yoghurt, frukt och sandwich) och hämta ut i cafét innan avgång.

Kaffestund i Seamore

Viking Grace

Njut av skärgården över en härlig kopp kaffe som bryggs direkt vid bordet samt en meny med muffins, croissanter, panna cotta och mycket mer. Förboka online när du gör din bokning.


Nöjescafé

Viking Cinderella

I Viking Cinderellas Nöjescafé serverar vi fräscha konditorivaror och nybakat bröd. Här finns även baguetter, goda räksallader, pizzabitar, frukt och drycker av olika slag. Här står vår caféorkester för underhållningen måndag-torsdag, fredag–söndag bjuds det upp till dans till toner från vår dansbandskvartett.


Bottega Prosecco Bar

Viking Cinderella

Restaurangdelen serverar italienska specialitéer och delikatesser till lunch, middag och nattmat. Här kan du även få en äkta italiensk espresso eller lyxa till det med ett glas Prosecco.


Sea Side Café

Rosella, Mariella och Amorella

Fräscht och nybakat är konceptet som gäller i Sea Side Café oavsett om du tittar förbi för att äta något sött eller något mer matigt.

Nyhet! Förboka en take away-frukost eller picnic-påse och hämta ut i cafét innan avgång.


Street Café

Rosella

I Street Café på Rosella kan du njuta av bland annat bakad potatis med Rosellas erkänt goda räkröra, klämmacka eller lyxräkmacka och äkta italienskt kaffe som espresso eller caffé latte. Här kan det också dyka upp några specialare under begränsad tid!


Sweet & Salty Café

Viking Grace

Ett modernt och tidlöst café på Viking Grace med ett riktigt stort utbud. Här äter du allt från frukost till enklare middagar och det du blir sugen på däremellan. Sweet & Salty har öppet så gott som hela dagen och ett lekrum är beläget strax intill.


Boka resa