Live from the 60's på Amorella

22/8–22/12 är det Live from the 60's ombord på Amorella. Det blir en nostalgitripp med retro disco, golden hits, musikquiz, svängiga sång- och dansnummer. Tre showteam står för underhållningen måndag till torsdag.

En alternerande artistduo framför programmet, ackompanjerad av en liveorkester

 

NETTA DAHLBERG är en sångerska-skådespelerska från Helsingfors. Just nu jobbar Netta på sitt andra soloalbum och deltar i flera teater- och tvprojekt, bl.a. dramakonserten ”Marilyn Made Ma Sing it!”
 
ILARI HÄMÄLÄINEN är en mångsysslare inom musik och underhållning. Han är verksam både som sångare, musiker och skådespelare som och komponerar och producerar dessutom musik och musikvideor. 80-tals hårdrock och musikaler ligger hans hjärta nära. Ilari hämtar sin inspiration som kompositör och producent från allt från Take That till Billy Talent och Dave Townsend till Price och lite Danny Elfman däremellan. I januarifebruari är han ochså med i The Voice of Finland.
 
REGINA SHEVAKOVA är en sångerska och skådespelerska från Helsingfors. Hon är känd bl.a. från talangprogrammet Voice of Finland och det egna bandet Gina.
 
PEKKA HEINO är en finsk sångare och musiker, känd som solist i många olika band, t.ex. Brother Firetribe, Leverage och Rock´n Roll Sensation. På Viking Line har han också varit med i produktionen ”Golden 50’s”.
 
ANNA HANSKI är en finsk schlagersångerska med flera storsäljare på repertoaren, bäst kända bland dem är ”Tunteisiin”, ”Jos et sä soita” och ”Sanat pienetkin”. Anna har spelat in flera av Lee Hazelwoods låtar på finska, bl.a. ”Kotiviini” dvs. ”Summerwine”. Annan har gett ut sammanlagt tio album och fått flera guld- och platinaskivor.  
 
PATRIK ERIKSSON är född i Sverige, men turnerar flitigt också i Finland, bl.a. som solist i Ile Kallio Band. Han uppträder också i den populära musikalen ”Club 27”.

Mat och dryck

Flera restauranger och barer som ger dig en matupplevelse utöver det vanliga.

Shoppa loss i Taxfree

Parfym, dryck, leksaker, märkeskläder och accessoarer till röda sjöpriser!