Upplevelsepaket för grupper

Nådendal är en pittoresk stad vid vattnet strax utanför Åbo. Det är en levande idyll med vackra trähus, konstgallerier och en skön atmosfär. Här ligger även Muminvärlden, lyxiga Spahotell Nådendal och presidentens ståtliga sommarpalats Gullranda.

Åbo och Nådendal på en dag

Se det bästa av Åbo och Nådendal där bland annat besök på Åbo slott och presidentens sommarbostad Gullranda, med den berömda rosenträdgården, ingår. I idylliska Gamla stan i Nådendal avnjuts en god lunch.

Prisex 560:-/person inkl buss, guide, lunch och inträde vid 35 personer. Tid ca 6 timmar.


Det bästa av Nådendal

Guidad rundtur och lunch i pittoreska Gamla stan med all dess snickarglädje. Ni besöker Klosterkyrkan, Nådendals museum och ett galleri i Nådendal.

Prisex 495:-/person inkl lunch, buss och guide vid 35 personer. Tid ca 4 timmar.


Presidenternas fruar

Efter en guidning i presidentens sommarbostad Gullranda och dess trädgård beger ni er till Spahotell Nådendal, där ni avnjuter en god lunch och lyssnar till den intressanta föreläsningen "Finlands presidenters fruar – starka kvinnor bakom presidenter".

Prisex 650:-/person inkl lunch, kaffe och kaffebröd samt buss och guide vid 35 personer. Tid ca 4 timmar.


Dagsbesök på Nådendal Spahotell

På detta lyxiga spahotell strax utanför Åbo väntar en härlig upplevelse i en avkopplande miljö. Simma omkring i fem behagliga bassänger, därefter bastu och lunch (soppa). Handduk ingår. Minimum 10 personer.

Prisex 200:-/person. Transport (buss) från/till hamnen tillkommer.