Sportresor

Oavsett om ni siktar mot stjärnorna eller är glada amatörer hjälper vi er att hitta de rätta träningsmöjligheterna på Åland eller i Finland. På köpet får ni en trevlig resa över Östersjön som garanterat ger er en oslagbar teamkänsla.

Hitta toppformen på Åland

Åland erbjuder toppmoderna idrottsanläggningar för en mängd sporter och arrangerar flera roliga tävlingar och cuper, mestadels fotboll. I priset ingår båtresa, måltider, hotell samt träning.

fr 1065:-/pers

Ha styrelsemötet på Cinderella

Boka in en konferens på vår nöjeskryssare Cinderella och ni får hela nöjesutbudet på köpet. I priset ingår kryssning, måltider inkl dryck, fyra timmars konferensrum med dryck och frukt.

fr 895:-/pers

Kampanj: fr 805:-/pers

Stärk teamkänslan på Cinderella

Smit iväg med nio vänner till havs. Du som reseledare får både en ombordcheck, värd 500:-, och hytten uppgraderad.

fr 370:-/pers

Kampanj: Få värdecheck & uppgraderad hytt

Träna i Finland på Kisakallio Sports Institute

Träna innebandy och bo på Kisakallio Sports Institute, en modern anläggning som passar såväl elitspelare som amatörer. Resa, måltider, boende och träning på anläggningen ingår.

fr 1995:-/pers

Golfpaket

Gå inte över ån efter vatten nästa gång du ska planera en golfresa. Sikta österut mot Åland istället. Hit är det enkelt och prisvärt att resa och kombinationen av natursköna vyer och lång säsong är idealiska förhållanden för just golf.

fr 1010:-/pers

Skid-VM i Lahti 22/2–5/3 2017

År 2017 ordnas VM-tävlingar i de nordiska skidgrenarna i Lahtis för en historisk sjunde gång, och under Finlands 100-årsjubileum bjuds det på en fantastiskt folkfest. Boka din resa till Lahti idag!