Sportresor

Oavsett om ni siktar mot stjärnorna eller är glada amatörer hjälper vi er att hitta de rätta träningsmöjligheterna på Åland eller i Finland. På köpet får ni en trevlig resa över Östersjön som garanterat ger er en oslagbar teamkänsla.

Fotball

Hitta toppformen på Åland

Åland erbjuder toppmoderna idrottsanläggningar för en mängd sporter och arrangerar flera roliga tävlingar och cuper, mestadels fotboll. I priset ingår båtresa, måltider, hotell samt träning i Wiklöf Holdning Arena i Mariehamn.
Pris fr 1070:-/pers

Ha styrelsemötet på Cinderella

Boka in en konferens på vår nöjeskryssare Cinderella och ni får hela nöjesutbudte på köpet. I priset ingår kryssning, måltider inkl dryck, fyra timmars konferensrum med dryck och frukt. Gäller sönd-onsd vid minst 10 personer.
Pris fr 799:-/pers.

Stärk teamkänslan på Cinderella

Smit iväg med nio vänner till havs. Du som reseledare får både en ombordcheck, värd 500:-, och hytten uppgraderad.

Träna i Finland

Kisakallio Sport Institute är en anläggning för fotboll, handboll, basket, innebandy med mera. Resa, måltider, boende, träning på anläggningen ingår.
Pris fr 1995:-/pers

Golfresor

Gå inte över ån efter vatten nästa gång du ska planera en golfresa. Sikta österut mot Åland istället. Hit är det enkelt och prisvärt att resa och kombinationen av natursköna vyer och lång säsong är idealiska förhållanden för just golf.
Pris fr 940:-/pers