Julfest och julbord för företag

Tvåfaldigt Årets Kock-belönade Michael Björklund har dukat upp ett fantastiskt julbord ombord. Med nutida och nordiska smaker serveras klassiska rätter på säsongens allra bästa råvaror och vi vågar lova en matupplevelse utöver det vanliga. Samla kollegorna och arbetsgruppen, fyll tallrikarna, och följ med oss på julfirande genom skärgården.

Mellan den 18/11–26/12 2016 kan du boka till julbordet på ditt konferenspaket ombord på alla våra fartyg mot ett mindre tillägg. Ring oss för exakta prisuppgifter för just er julfest eller julkonferens! Tel 08-452 40 40.

Viking Cinderella

Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn 22 timmar, del i Insidehytt, julbord, bufféfrukost, konferenslunch samt fyra timmars konferens. Kampanj! Prisexempel 835:-/pers. Kod SKONFZ. Läs mer om julunderhållningen ombord

Viking Grace

Dygnskryssning Stockholm–Åbo 23 timmar, del i Insidehytt, bufféfrukost, konferenslunch, julbord samt fyra timmars konferens. Prisexempel 905:-/pers.

Amorella

Dygnskryssning Stockholm–Åbo 23 timmar, del i Insidehytt, julbord, bufféfrukost, konferenslunch samt 4 timmars konferens. Prisexempel 865:-/pers.

Mariella & Gabriella

40-timmarskryssning Stockholm–Helsingfors med två kvällar ombord och en dag i land, del i Insidehytt, julbord, trerätters à la carte-middag exkl dryck, två frukostar samt 2 x fyra timmars konferens. Prisexempel 1559:-/pers.

Arbetsmöte över dagen

Dagskryssning med Rosella Kapellskär–Mariehamn, julbord samt upp till fem timmars arbetsmöte. Prisexempel 365:- per person. Kampanj på gruppkryssning med julbord. Prisexempel 292:-/pers.

Dagskonferens

Dagskryssning med Viking Grace/Amorella Stockholm–Mariehamn 11 timmar, frukost, julbord samt fem timmars konferens. Fartygsbyte i Mariehamn. Prisexempel 525:-/pers.

Michael Björklund

Ålder: 40 år

Nuvarande jobb: Framgångsrik krögare som bland annat driver restaurangen Smakbyn på Åland.

Kul att veta: Michael har titlar som Årets kock i både Sverige och Finland, en femteplats i kocktävlingen Bocuse d'Or och är finländsk Matambassadör i Ny Nordisk Mat. Han har även medverkat i flera populära tv-program och kokböcker.

Favoritdryck: Öl och mjölk

Favoritråvaror: Förutom lokala rotfrukter är det åländsk gädda, abborre, lamm och gris.

Höjdpunkt i karriären: När jag fick mitt första barn. Familjen är det som driver mig i mitt arbete.

Om samarbetet med Viking Line: Det känns roligt att vara med att påverka matutvecklingen för ett så pass viktigt rederi som Viking Line är för Åland. Jag har både vänner och släktingar som jobbar ombord och reser ofta med Rosella och Åbo-båtarna till fastlandet.


Kontakta oss

Vi försöker återkoppla inom 2 tim under ordinarie arbetstid, mån–fre 09.00–17.00. Det går även bra att ringa oss på tel 08-452 40 40.