Konferenserbjudande – aktuella kampanjer

Passa på att boka konferensen till specialpris! Här samlar vi aktuella konferenserbjudanden. I alla våra konferenspaket ingår måltider, konferensrum och resa. Vi hjälper dig även gärna med allt från inbjudningar till incheckning och administration. Praktiskt, professionellt och prisvärt.

Boka-tidigt-rabatt!

Boka senast den 28/2 så ger vi dig specialpris på våra dygnskrysssingar. Gäller dygnskryssningar med Viking Cinderella, Viking Grace och Amorella samt våra Helsingforsfartyg. Gäller avresa Avresa t o m 31/3 2017. Uppge kod SKONFX när du bokar.  Kan ej kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges.

Specialpris på Viking Grace

Dagskryssning med Viking Grace och Amorella, Stockholm–Mariehamn. Inkl bufféfrukost, fem timmars konferens med kaffe och frukt samt buffémiddag med vin, öl, läsk och kaffe. Fartygsbyte i Mariehamn. Prisex 455:-/person, ord pris 525:-. Gäller t o m 31/3 2017. Ange kod SKONFX när du bokar. Just nu har vi även specialpris på konferens med övernattning på Viking Grace för 835:-/person, ord pris 929:-.  Kan ej kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges.

Erbjudande för föreningar

Erbjudanden till föreningar

Vi har tagit fram ett specialerbjudande som ger alla föreningsmedlemmar möjligheten att komma ut till havs och ombord på våra fartyg för att kombinera mötestiden med god mat, underhållning, sköna spaupplevelser och taxfreefynd. Vi bjuder på konferens och hytt vid kryssning med Cinderella eller Amorella! Kan ej kombineras med andra erbjudanden om inget annat anges.