Arbetsmöte på Rosella

De fyra mötesrummen på Rosella har tillsammans plats för cirka 100 personer. Ombord är stämningen varm och gemytlig och ni kommer nära både varandra och skärgården. Behöver ni egen buss eller börja mötet innan avgång? Säg bara till!

I priset ingår

  • Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn
  • Buffélunch inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • Upp till fem timmars konferens ombord inkl kaffe och frukt

Grunderbjudandet gäller med avresa alla dagar t o m 30/12 vid minst 8 konfererande.

Julbordstider! Byt ut buffélunchen mot julbord för ett tillägg på 66:-/person. Gäller i perioden 18/11–26/12 2016.

Ta bussen till båten!

Anslutningsbuss finns mot tillägg från ett flertal orter. Se anslutningsbussar

Ångbåtsbiff i La Rose

Vill du varva buffématen med á la carte? Prova Rosellas berömda ångbåtsbiff gjord på oxfilé för 229:- per person inkl ett glas vin/öl. Serveras med löksås och saltgurkscrème. Rekommenderas!

Räkfrossa varje helg!

Ta med aptiten ombord när ni kryssar med Rosella. Varje fredag och lördag 19/8–12/11 erbjuder vi räkfrossa mellan kobbar och öar mitt i vår underbara skärgård. Njut så mycket ni kan från 219:-/pers, inkl dryck och tillbehör.

Rosellas kryssningsvecka

Varje dag har sitt underhållningstema så du får ännu lättare att välja kryssningsdag. Välkommen ombord! Läs mer om nöjesveckan.

Konferenspaket à la Michael Björklund & Viking Ladies

För att vässa vår konferensservering ytterligare har vi, i samarbete med stjärnkocken Michael Björklund, tagit fram två komplement till Baspaketet. Från och med nu kan du köpa till Pluspaketet som förutom fyra timmars konferens med kaffe och frukt inkluderar smågodis, naturgodis och grönsaksstavar med dipp. Det lyxigare Premiumpaketet innehåller bland annat salta och söta munsbitar och ett glas bubbel per person. Garanterat uppskattat!

Menyer

• Amorella, Gabriella, Mariella, Grace
• Viking Cinderella
• Rosella
• Viking XPRS

Gäller t o m 30/9 2017.

Varför ska man konferera ombord?

– Priset i första hand, motsvarande upplägg i land kostar ungefär tre gånger mer. Sen är det ju mycket vackert vi får se längs vägen och alla är samlade på samma plats. Många uppskattar även underhållningen och att få handla lite.
Ingergerd Åkerblom, Folksam

– Det var ju så fint överallt, hög klass och lugnt. Om man ska ha en effektiv konferens och hålla ihop gruppen är den här typen av arrangemang verkligen helt optimalt.
Maria Goude, iProspect


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.