• Vid avresa 1/8–31/10, ange kod SKONFZ.

Dagskonferens på Viking Grace

En dagskryssning till Åland är ofta idealisk. Ni reser ut från Stockholm på morgonen med nya Viking Grace och konfererar i tysta, smakfulla lokaler. Konferenstekniken ombord är av högsta klass och motsvarar det bästa som går att finna i land. I Mariehamn byter ni fartyg till Amorella.

Kampanj! Fri konferens vid bokning av en konferensgrupp för minst 10 personer, vid avresa 1/8–31/10 2016 med kod SKONFZ.

I priset ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Bufféfrukost
  • Buffémiddag inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • Fem timmars konferens ombord inkl kaffe och frukt*
    *Det går bra att köpa till fler timmar om så önskas.

Grunderbjudandet gäller t o m 30/12 2017 och kampanjerbjudandet gäller vid avresa under perioden 1/8–31/10 2016. Båda gäller vid minst 8 konfererande. Fartygsbyte till Amorella i Mariehamn. Begränsade konferensmöjligheter ombord under högsäsong.

Julbordstider! Byt ut buffémiddagen mot julbord för ett tillägg på 90:-/person. Gäller i perioden 18/11–26/12 2016.


En oslagbar kombo

Viking Grace och Amorella är en oslagbar kombination för en dagskonferens. Ett tips är att arbeta ombord på Viking Grace under förmiddagen. Efter fartygsbytet i Mariehamn finns det sedan gott om tid att samla gruppen och tankarna över en bit mat och taxfreeshopping på Amorella. Ni är hemma samma kväll efter en effektiv och lyckad dag.

Konferenspaket à la Michael Björklund & Viking Ladies

För att vässa vår konferensservering ytterligare har vi, i samarbete med stjärnkocken Michael Björklund, tagit fram två komplement till Baspaketet. Från och med nu kan du köpa till Pluspaketet som förutom fyra timmars konferens med kaffe och frukt inkluderar smågodis, naturgodis och grönsaksstavar med dipp. Det lyxigare Premiumpaketet innehåller bland annat salta och söta munsbitar och ett glas bubbel per person. Garanterat uppskattat!

Menyer

• Amorella, Gabriella, Mariella, Grace
• Viking Cinderella
• Rosella
• Viking XPRS

Gäller t o m 30/9 2017.

  • Dessert
  • Computer

Fler alternativ för boende och måltider

Vill ni hellre äta frukost och/eller trerätters-meny i à la carte-restaurangen? Måltider i restaurang Oscar (Viking Grace) och Food Garden (Amorella) betyder elegantare och lugnare miljö samt ännu större utbud. Mot tillägg.

Tips! För extra bekväm resa, boka hytt på returen Mariehamn–Stockholm. Mot tillägg.

Varför ska man konferera ombord?

– Priset i första hand, motsvarande upplägg i land kostar ungefär tre gånger mer. Sen är det ju mycket vackert vi får se längs vägen och alla är samlade på samma plats. Många uppskattar även underhållningen och att få handla lite.
Ingergerd Åkerblom, Folksam

– Det var ju så fint överallt, hög klass och lugnt. Om man ska ha en effektiv konferens och hålla ihop gruppen är den här typen av arrangemang verkligen helt optimalt.
Maria Goude, iProspect


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.