Gruppkryssning med julbord

Ta med hela gänget för julfirande ombord. Tvåfaldige Årets Kock-vinnaren Michael Björklund har komponerat ett fantastiskt julbord med nordiska klassiker och underbara smaker. Ombord väntar förstås också spa-behandlingar, fyndjakt bland välfyllda taxfree-hyllor och suverän underhållning!

Är ni färre än 10 pers? Boka julbordskryssning här

JULBORDSKRYSSNINGARNA 2016 ÄR ÖVER
Vi ser fram emot julen 2017!

Viking Cinderella

Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn, del i Economyhytt för två personer, julbord inkl vin, öl, läsk och kaffe. Kampanj! 350:- per person (ord pris 600:- per person). Bokningskod: SKGRUZ. Läs mer om julunderhållningen ombord

Viking Grace

Dygnskryssning Stockholm–Åbo 23 timmar, del i Insideshytt för två personer, bufféfrukost, julbord inkl vin, öl, läsk och kaffe. Prisexempel 555:- per person. Bokningskod SKGRUX.

Amorella

Dygnskryssning Stockholm–Åbo 23 timmar, del i Insideshytt för två personer, bufféfrukost, julbord inkl vin, öl, läsk och kaffe. Prisexempel 499:- per person. Bokningskod: SKGRU.

Mariella/Gabriella

40-timmarskryssning Stockholm–Helsingfors med två kvällar ombord och en dag i land, del i Insideshytt för två personer, julbord inkl vin, öl, läsk och kaffe, bufféfrukost Prisexempel 685:- per person. Bokningskod SKGRU.

Rosella

Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn, bussanslutning, julbord inkl vin, öl, läsk och kaffe. Kampanj! 292:- per person (ord. pris 325:- per person). Bokningskod: SKGRUX.

Viking Grace/Amorella

Dagskryssning Stockholm–Mariehamn, bufférukost, julbord inkl vin, öl, läsk och kaffe. Fartygsbyte i Mariehamn. Prisexempel 400:- per person. Bokningskod: SKGRU.

Prisexempel gäller alla dagar, vid minst 10 resande. Julbord serveras under perioden 18/11–26/12 2016. 

Michael Björklund

Ålder: 40 år

Nuvarande jobb: Framgångsrik krögare som bland annat driver restaurangen Smakbyn på Åland.

Kul att veta: Michael har titlar som Årets kock i både Sverige och Finland, en femteplats i kocktävlingen Bocuse d'Or och är finländsk Matambassadör i Ny Nordisk Mat. Han har även medverkat i flera populära tv-program och kokböcker.

Favoritdryck: Öl och mjölk

Favoritråvaror: Förutom lokala rotfrukter är det åländsk gädda, abborre, lamm och gris.

Höjdpunkt i karriären: När jag fick mitt första barn. Familjen är det som driver mig i mitt arbete.

Om samarbetet med Viking Line: Det känns roligt att vara med att påverka matutvecklingen för ett så pass viktigt rederi som Viking Line är för Åland. Jag har både vänner och släktingar som jobbar ombord och reser ofta med Rosella och Åbo-båtarna till fastlandet.