Dagskryssning inkl lunch och buss

Minnen är roligare när de delas med fler. Dessutom blir priset lägre när ni reser som grupp. En dagskryssning passar perfekt för en kickoff, säsongsavslutning eller som ett sätt att säga "tack" till ideellt arbete i föreningen. I resan ingår lunchbuffé inklusive drycker.

I priset ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Buffélunch inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • Anslutningsbuss inom Viking Lines upptagningsområde

Erbjudandet gäller t o m 31/12 2017 vid bokning av minst 10 personer. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar. Avresa från Stockholm med Viking Grace, fartygsbyte till Amorella i Mariehamn.

Passa på att fynda i taxfree

Här är det alltid fyndläge och du kan köpa allt från de senaste parfymerna, goda drycker, godis och choklad men också smycken och mode.

Boka ett Viking Event

Samla gruppen och gör något roligt tillsammans! Vi erbjuder många olika aktiviter som garanterat kommer att uppskattas av deltagarna. Läs mer om våra Viking Events.

Schlagerparty

Vårens Schlagerparty – varje lördag och söndag 7/1–11/6

Under återresan med Amorella bjuds det på schlager ombord på Amorella! Fyra svenska sångare tillsammans med ett internationellt husband bjuder under resans gång på både shower och pop up-uppträdanden med Sveriges mest nostalgiska schlagerdängor. Dessutom bjuds det på ABBA-show! Du som vill ta del av hela programmet kan boka en dygnskryssning med Amorella till Åbo.