Besök Norrtelje Brenneri

En trevlig gruppresa fylld av smakupplevelser. Dagen inleds med besök på Norrtelje Brenneri i Lohärad. Därefter går resan vidare mot Kapellskär och Rosella där ni äter tillsammans i omtyckta buffén.

I priset ingår

  • Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn
  • Buffémåltid inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • Anslutningsbuss inom Rosellas upptagningsområde t/r
  • Välkomstdrink, kaffe och macka samt information på Norrtelje Brenneri

Priset gäller t o m 23/12 2015 för grupper om minst 35 personer och kan variera med avresedag och/eller avgångstid. Exakt pris meddelas när du bokar.


Program

Resan börjar med att ni samlas vid Norrtelje Brenneri där välkomstdrink väntar liksom en guidad rundtur med lärorik och lättsam information

Ca kl 13.15 åker ni vidare med buss mot Kapellskär och Rosella som avgår kl 14.45. Ombord äter ni en god buffmåltid inkl dryck. Det finns även tid för shopping i taxfreebutiken.

Ni är tillbaka i Kapellskär kl 19.45, där anslutningsbuss väntar för resa till Stockholm.


Norrtelje Brenneri

Norrtelje Brenneri erbjuder en unik möjlighet att se ett bränneri i genuin Roslagsmiljö. De bränner sitt brännvin själva, i det öppna landskap där en gång Heliga Birgitta vandrat. I fem generationer har familjen brukat gården. Efter en omfattande renovering och ombyggnation står nu bränneriet klart.

Äpplen, svarta vinbär, rönnbär, samt övriga lokala bär- och fruktsorter är deras råvara. Det ger en för Sverige unik produkt. De som önskar kan avsmaka de lokala produkterna i en snapsprovning på hölogen från 1904.

Mot tillägg

Snaps/punschprovning 100 :-/person på Norrtelje Brenneri.


Rosellas kryssningsvecka

Varje dag har sitt underhållningstema så du får ännu lättare att välja kryssningsdag. Välkommen ombord! Läs mer om nöjesveckan.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.