24 timmars kryssning ombord på Amorella

Ta med dina vänner och njut av ett härligt dygn ombord, en 24 timmars kryssning. Det mesta blir trevligare desto fler man är och det gäller inte minst på en kryssning. Ombord väntar ett stort urval av restauranger, pubar, caféer och nattklubb. Prisvärd shopping är en bonus i sig, liksom den ständigt skiftande utsikten över Östersjön och världens vackraste skärgård.

I priset ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo, kvällsavgång med Amorella
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • Buffémiddag inkl vin, öl, läsk och kaffe

Erbjudandet gäller t o m 30/12 2017, dock ej 31/12 2016, vid bokning av minst 10 personer. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar.


Schlagerparty

Vårens Schlagerparty – varje fredag och lördag 6/1–10/6

Varje helg förvandlas Amorella till en flytande Schlagerfestival! Fyra svenska sångare tillsammans med ett internationellt husband framför Sveriges mest nostalgiska schlagerdängor. Dessutom bjuds det på ABBA-show! Dansa och sjung med till alla topplåtar! Avresa från Stockholm varje fredag och lördag kl 20.00.

Private Shopping utan extra kostnad

Blir ni minst 25 personer erbjuder vi Private Shopping utan extra kostnad med en personlig rådgivare som ger tips utifrån gruppens önskemål. Förhandsboka Private Shopping i samband med bokningen av resan.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.