Whiskymässan på Cinderella

Följ med på världens största flytande whiskymässa på Viking Cinderella, ett måste för dig som är whiskyintresserad. Vi erbjuder tre identiska avgångar den 16, 17 och 18 februari 2017 där drygt 550 unika sorters whisky från världsledande leverantörer presenteras, samt exklusiva märken av bland annat choklad, cigarrer och champagne.

I priset ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • Entré till mässan
  • Fem provningskuponger (fler köps ombord)

Prisexemplet gäller med avresa den 16–18/2 2017. Serviceavgift tillkommer vid telefonbokning. Resans pris meddelas när du bokar.

Gruppresor

Prisex 490:-/pers, kod WHIGRU. Endast telefonbokning, tel 08-452 40 40. 

Medlemmar i Svenska Whiskyförbundet

Prisex 520:-/pers, kod WHIFOR. 


Mycket att välja på

Välj bland lätta, lena, rökiga, mustiga, nyare eller lagrad whisky. Här finns exklusiva utgåvor och rariteter du inte hittar på Systembolaget. Är du entusiast måste du delta i masterclass med tastings (förbokas).

Prova dina favoriter. Köp hem kvalitetswhisky till taxfreepris, både samples hos utställarna och i Cinderellas butik. Det blir även auktion då du kan buda på whisky m m. Vårt bästa råd: boka resa snarast!

Tider

Mässan är öppen kl 18.00–22.00 och kl 11.00–14.00 under återresan.

Tips!

Förhandsboka gärna vår buffémiddag med öl, läsk, vin och kaffe för endast 315:-, eller en särskild whiskyinspirerad fyrarättersmiddag exkl dryck i Seaview för 430 kr per person.

Specialprovningar

Specialprovningar hålls på konferensavdelningen på däck 9 och öppnas för bokning under hösten. 


Temameny i Seaview Dining

Förrätt: 
Lättrostad rimmad skreirygg från Lofoten med kungskrabba från Barents hav, laxrom och hummervinägrett och Gold Reef gelé

Varmrätt: 
Tomatglaserad hälleflundra på en bisque av Ardbeg Single Malt och hummer samt mandelpotatispuré serverad med ugnsbräserad morot och palsternacka

eller
Helstekt kalvrygg med ben på tryffelrisotto, portobello och kantareller med fumé av Ardbeg Single Malt

Sorbet på green tea med gräddfil smaksatt med Hibiki Master Select

Dessert: Pastrychefens Valrona & Glenmorangie-dröm med torkade blåbär och hjortron

Temamenyn kan endast bokas via telefon, 08-452 40 00.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.