Vinylkryssning på Viking Cinderella 26/5

Favorit i repris! Följ med på en riktigt rolig Cinderellakryssning med Vinyl FM. Vi bjuder på en helkväll med skön 80-talsmusik och uppträdande av Sister Sledge, partybandet Stöldgods samt DJ´s från Radio Vinyl. Boka din plats idag.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa torsdag den 26/5 2016. Tillägg för övriga hyttkategorier. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Sister Sledge

Sister Sledge är tveklöst en av de mest ikoniska kvinnliga grupper genom tiderna. Bandet består av systrarna Debbie, Joni, och Kim. Under årens lopp har gruppen samlat en rad guld och platinaskivor, blivit nominerade Grammy's och spelat för självaste presidenten. Musiken är en mix av jazz, soul, gospel, disco och R&B. "We Are Family" som producerades tillsammans med Nile Rodgers är troligen den mest spelade låten av Sister Sledge.

Stöldgods

Ett av sveriges mest populära coverband! Stöldgods blandar spelskicklighet med energisk scennärvaro. Gruppen består av Dawid Skiba (sång), Hans Johansson (gitarr), Trygve Grindsäter (bas och prat), Ola Forsberg (trummis). De spelar på krogar, barer, festivaler, skid- och badanläggningar runt om i Sverige.

DJ Benke Liminka

DJ sen 1983. Har han vänt plattor på borgen Öland, Camera, Queen Anne, Mallorca, Gran Canaria och flertalet klubbar runt om i Sverige.

DJ Joppe Lundin

Har jobbat som DJ i Stockholm sen 1980 och spelar bara vinyl!


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.