Cinderella 107 vinyl logo

Vinylkryssning på Viking Cinderella 17/11

Favorit i repris! Följ med på en riktigt rolig Cinderellakryssning med Vinyl FM. Det blir en helkväll med uppträdande av Johnny Logan, Baccara, partybandet Stöldgods samt DJ´s som bjuder på de största hitsen någonsin. Boka din plats idag!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa torsdag den 17/11 2016. Tillägg för övriga hyttkategorier. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Baccara

Baccara är kända med sina discohits i slutet av 1970-talet: "Yes Sir, I Can Boogie" (1977), "Sorry I'm a Lady" (1978), "Darling" (1978) och "The Devil Sent You to Lorado" (1978). Gruppen har sålt över 50 miljoner skivor. "Yes Sir, I Can Boogie" som singel har sålt över 16 miljoner exemplar och har legat som listetta i över 18 länder.

Johnny Logan

Johnny Logan har vunnit Eurovision Song Contest åt sitt hemland tre gånger, som artist och/eller låtskrivare.
1980: "What´s anouther Year", som Logan framförde men inte själv skrev. Låten blev mycket framgångsrik.
1987: "Hold Me Now", som både skrevs och framfördes av Logan. Den har blivit en av de mest kända eurovisionsvinnarna genom tiderna.
1992: "Why me", som Logan skrev, men som framfördes av Linda Martin.

Stöldgods

Ett av sveriges mest populära coverband! Stöldgods blandar spelskicklighet med energisk scennärvaro. Gruppen består av Dawid Skiba (sång), Hans Johansson (gitarr), Trygve Grindsäter (bas och prat), Ola Forsberg (trummis). De spelar på krogar, barer, festivaler, skid- och badanläggningar runt om i Sverige.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.