Stjärnskott 2017 avgörs ombord på Amorella – delfinal 20/5 och final 9/9

Stjärnskott är Sveriges största artisttävling för barn och ungdomar, med syftet att skapa en scen för nya unga artister och ett forum för framtidens stjärnor. Ta chansen att se morgondagens stjärnor ombord på Amorella, i delfinalen den 20/5 och den stora finalen 9/9 som dessutom gästas av Kikki Danielsson!

Arrangeras av Lingman & Co.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo, kvällsavgång
  • Del i Insidehytt. Prisex när två delar hytt
  • Buffémiddag inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • Bufféfrukost

Erbjudandet gäller den 20/5 och 9/9 2017. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Resan arrangeras av Lingman & Co.

Artisttävlingen Stjärnskott är en riktig klassiker

Stjärnskott är en rikstäckande klassisk artisttävling för barn och ungdomar upp till 16 år (födda 2001 eller senare), med syfte att skapa en scen för nya unga artister och ett forum för framtidens stjärnor. Tävlingen har arrangerats i över 30 år och är landets äldsta och mest talangfulla tävling och många nu stora stjärnor har medverkat i Stjärnskott och flera andra av Lingman Co. tävlingar. Bland annat så har, Sanna Nielsen, Robin Stjernberg, Eric Saade, Zara Larsson, Molly Sandén, Hilda Stenmalm, Wiktoria, Lisa Nilsson, Andreas Lundstedt, Jessica Andersson, Amy Diamond och Omar Rudberg (The FO&O) medverkat. Listan kan nästan göras hur lång som helst!

Stjärnskott 2017 består av en sommarturné som besöker flera städer runt om i Sverige. I varje stad har vi så kallade delfinaler. Där utses en vinnare som går vidare till den stora finalen som hålls i slutet på sommaren.

Sedan några år samarbetar Stjärnskott med Världens Barn, i ett syfte att samla in pengar till behövande och samtidigt öka medvetenheten om problem runt om i världen.

Hur går tävlingen till?

Alla delfinaler har upp till 8 deltagare, där alla framför en valfri låt. Man får givetvis spela ett instrument själv, men det vanligaste är en låtbakgrund. Efter att alla deltagare framträtt, utses en topp tre som får framträda igen. Därefter utses en vinnare av dagsfinalen som får medverka i den stora finalen.

Vad vinner man då?

Utöver äran och en stor pokal, ser vi också till så att vinnaren får spela in en nyskriven låt i en professionell studio och få den mixad av producenter som jobbat med den svenska – och internationella – musikeliten. Låten kommer att släppas på Spotify och iTunes tillsammans med Lingman & Co Management.

Stjärnskott 2017 presenteras av Lingman & Co i samarbete Viking Line, Tidningen Julia och Världens Barn.


Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.