LoveBoat på Viking Cinderella 10/2 2017

Välkommen till LoveBoat Cruise #12, originalet bland partykryssningar för vuxna! 22 timmar till havs med ett nonstop dansparty, god mat och dryck. Med andra ord en rejäl dos av livets goda i bästa tänkbara sällskap. Legendariska DJs bjuder på den bästa dansmusiken från 70, 80, & 90-talet.

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa från Stockholm 10/2 2017. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Arrangeras i samarbete med LoveBoat.


LoveBoat Cruise #12 – Vinterkryssning!

Som alltid tar vi med oss landets bästa DJs och den galnaste partyfamiljen med vuxna som älskar att dansa och festa natten lång.

Förfesten börjar redan i terminalen innan vi kastar loss och fortsätter sedan ombord. Efter det öppnar vi stora LoveBoat-golvet vid 21.00 och öser där ända till 03.00. För de galningar som fortfarande inte fått nog då så fortsätter festen sedan i numera legendariska Champagnebaren som stänger först lagom till frukost. Dag 2 på hemresan öppnar vi stor dansgolvet igen för ett matinéparty som varar hela vägen hem i hamn.

Som alltid bjuder våra dansgolv på en unik blandning av soul, funk, disco, glamrock, 80-tal, 90- tal, eurodisco och tidig house.

Välkommen till ett dygn av god mat och dryck, nya och gamla vänner. Vi utlovar i vanlig ordning wellness, badness och discomadness från start till mål. 

Varmt välkommen till vinterkryssningen LoveBoat Cruise #12 hälsar hela familjen i LoveBoat Crew!

Dj-lineup

Jocke Langer

Vinylkungen framför andra som började sin karriär på de legendariska Stockholmsdiscoteken för 35 år sen och som sen aldrig slutat spela. Hårt arbetande legend med soul, rock och svartklubbsfunk som specialité.

Benke Liminka

DJ sen 1983. Han har vänt plattor på borgen Öland, Camera, Queen Anne, Mallorca, Gran Canaria och flertalet klubbar runt om i Sverige.

Joppe Lundin

Har jobbat som DJ i Stockholm sen 1980 och spelar också han bara vinyl.

Michel Clarenbeek

En av sveriges första DJs som dessutom spelat både på legendariska Studio 54 i New York och på Pacha Ibiza!

Stephan Malmberg

Började spela vinyl som 13 åring och det är fortfarande det som gäller!

Lars Telbrant

Spelat som DJ sen 1976. Med andra ord, kan all musik värdig en bra fest!

Hasse Hågestam

DJ sen 1978, Bobbadilla goes LoveBoat!

Katarina Larke

Fd sångerska, samt Malmös okrönta nattklubbsdrottning! Dj: La Larke dök upp på Malmös och Köpenhamns gayscen under 90-talet med funk, disco och synthpop i en "glad" blandning. Baccara, ABBA, Prince, Hot Chocolate, Donna Summer, Soft cell och Michael Jackson kan vara kvällens cocktail.

Carola Kilroy

Kompositör i Nile Rodgers Skyline Studios i NY, förlagskontrakt Sweden Music, skivkontrakt Polygram Records, Club 44, Karon (Kassettbands-dj) - Il Fiasco, Sydney (vinyl) - LoveBoat (vinyl)

Tomas Anderberg

Meritlistan kan göras lång; Ove's i Malm, Starshine i Ystad, Boogie Club i Båstad, Grand Slam i Båstad, Sodom i Lund, Hipp i Malmö.

Peter Siepen

En av Sveriges mest legendariska DJs.

Arrangörer

Party Sthlm

Party Sthlm är en party-mingelgrupp. Vi anordnar AW´s kontinuerligt och ibland även stora fester. Party Sthlm bidrar till glada medlemmar som hittar nya vänner i gruppen, ingen behöver känna sig utanför, vi tar hand om varandra.

Dj Battle Party

Dj Battle Party är en fbgrupp som har populära events på Stockholms bästa innekrogar. Eventen som är någon gång i månaden brukar samla mellan 5–500 partysugna 40+are. Alla är välkomna att utforska Stockholms fantastiska nattliv tillsammans med oss.