Loveboat med Peter Siepen

LoveBoat på Viking Cinderella 19/5

LoveBoat Cruise nummer 13 – originalet bland partykryssningar för vuxna med sköna dansskor och barnasinnet kvar! 22 timmars non-stop party på 2 dansgolv med massvis av legendariska DJs som spelar dansmusiken från 70-, 80- & 90-talet. Det här vill du inte missa!

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa från Stockholm 19/5 2017. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Arrangeras i samarbete med LoveBoat.


LoveBoat Cruise #13 – Vårkryssning!

Som alltid tar vi med oss landets bästa DJs och den galnaste partyfamiljen med vuxna som älskar att dansa och festa natten lång.

Förfesten börjar redan i terminalen innan vi kastar loss och fortsätter sedan ombord. Efter det öppnar vi stora LoveBoat-golvet vid 21.00 och öser där ända till 04.00. För de galningar som fortfarande inte fått nog då så fortsätter festen sedan i numera legendariska Champagnebaren som stänger först lagom till frukost. Dag 2 på hemresan öppnar vi stor dansgolvet igen för ett matinéparty som varar hela vägen hem i hamn.

Som alltid bjuder våra dansgolv på en unik blandning av soul, funk, disco, glamrock, 80-tal, 90- tal, eurodisco och tidig house.

Välkommen till ett dygn av god mat och dryck, nya och gamla vänner. Vi utlovar i vanlig ordning wellness, badness och discomadness från start till mål. 

Varmt välkommen till vårkryssningen LoveBoat Cruise #13 hälsar hela familjen i LoveBoat Crew!

Dj-lineup

Jocke Langer

Vinylkungen framför andra som började sin karriär på de legendariska Stockholmsdiscoteken för 35 år sen och som sen aldrig slutat spela. Hårt arbetande legend med soul, rock och svartklubbsfunk som specialité.

Dj Clas

Dj Clas har spelat på Stockholms stora dansgolv så som Bon Palais, Göta Källare, Berns, Engelen, Underbara Bar och Viktoria men även på härliga uteställen så som Ute Compagniet, Josefina, Snaps och Grinda.

Musiken som spelas är en blandning av Disco, Funk och Soul från 70- och 80-talet mixat med ny Dance och Latino-musik.

Carola Kilroy

Kompositör i Nile Rodgers Skyline Studios i NY, förlagskontrakt Sweden Music, skivkontrakt Polygram Records, Club 44, Karon (Kassettbands-dj) - Il Fiasco, Sydney (vinyl) - LoveBoat (vinyl)

Katarina Larke

Fd sångerska, samt Malmös okrönta nattklubbsdrottning! Dj: La Larke dök upp på Malmös och Köpenhamns gayscen under 90-talet med funk, disco och synthpop i en "glad" blandning. Baccara, ABBA, Prince, Hot Chocolate, Donna Summer, Soft cell och Michael Jackson kan vara kvällens cocktail.

Benke Liminka

DJ sen 1983. Har han vänt plattor på borgen Öland, Camera, Queen Anne, Mallorca, Gran Canaria och flertalet klubbar runt om i Sverige.

Joppe Lundin

Har jobbat som DJ i Stockholm sen 1980 och spelar också han bara vinyl.

Tommy Ledberg

Tommy hade sin mest intensiva period på 80- och 90-talet då han var hus DJ på det populära DownTown i Stockholm. Han har även gästspelat på det flesta ställen i stan samt på många populära ställen i hela Sverige. Nu för tiden figurerar han mest på TV och andra medier men har efter en comback fått fler och fler bokningar, bland annat på populära Klubb September på Victoria i Kungsträdgården. "Jag är stolt över att få vara Love Boat DJ" säger han själv.

Hasse "Hågis" Hågestam

DJ sen 1978, Bobbadilla goes LoveBoat!