m/s Viking Grace

Anniversary Cruise med Viking Grace 14/1

Det är dags att fira! Det första året i trafik har överträffat förväntningarna och den miljonte gästen steg ombord med festlig inramning. Det ska vi fira på Viking Grace Anniversary Cruise från Stockholm till Åbo 14–16/1 2014.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Del i insideshytt för två personer (annan hyttkategori mot tillägg).
  • 5 rätters champagnemeny speciellt framtagen av restaurangchefen och köksmästaren samt dryckespaket i champagnens tecken komponerad av Finlands Master of Wine på hemresan 15/1.
  • Buffetmiddag inkl. vin, öl, läsk och kaffe på utresan 14/1.
  • Specialfrukost med mousserande vin tur-retur
  • Lunch under hamnuppehållet i Åbo
  • Utvalda drycker i fartygets restauranger under hela resan (vin, öl, cider, läsk och kaffe).
  • För underhållningen står bl.a. Club For Five, Grace Swing Band, Micke Syd & Tommy Ekman
  • Överraskningsprogram

Klädsel under middagarna: mörk kostym. Åldersgräns: 21 år.

Tidtabell

Utresa        
Stockholm 14/1 20:00 > Åbo 15/1 08:00
Hemresa        
Åbo 15/1 20:55 < Stockholm 16/1 06:30

Oförglömliga sjöupplevelser och sagolik utsikt

Känn av feststämningen redan i terminalen medan Viking Grace förbereds för Anniversary Cruise-kryssningen. Vi firar jungfruresans årsdag ombord på Östersjöns mest praktfulla fartyg. Gästerna får njuta av minnesvärd underhållning och fantastiska middagar i vacker miljö.

Framme i Åbo inleds den nya dagen med specialfrukost och mousserande vin. Fartyget stannar undantagsvis i hamnen under dagen så gästerna hinner gå i land och besöka vackra Åbo. Program ordnas ombord även under hamntiden. Tillbaka till Stockholm styr vi först på kvällskvisten. Hemresan inleds med en fem rätters champagnemeny med champagne vald av Master of Wine Essi Avellan.

Tips! Boka vår guidade sightseeing med buss. Under en och en halv timme får du se det mesta och bästa av Åbo. Pris 80:- per person.

Övriga tjänster enligt ordinarie priser. Begränsat antal specialprissatta platser. Gäller även grupper. Förbehåll för ändringar.

OBS! Under dagen, då fartyget ligger i hamn kommer vissa servicearbeten att utföras ombord. Vi ber om överseende för de eventuella olägenheter som kan drabba gästerna.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.