Spa woman

Spapaket på Åland

En spakryssning till Åland är perfekt för dig som känner att det vore skönt att komma bort några dagar, stressa ner och ladda upp med ny energi. Här finns pool och bastu som är öppen alla dagar. För gäster på hotellet är det fri tillgång till poolen.

I vårt spapaketet på Åland ingår båtresa, hotellövernattning, frukost och en avkopplande behandling på spa Mjuk & Len (ligger ett stenkast ifrån hotellet).

I prisexemplet ingår

  • Båtresa t/r Mariehamn från Kapellskär eller Stockholm
  • Övernattning på Park Alandia Hotell med del i dubbelrum inkl frukost
  • 50 minuters spabehandling hos Mjuk & Len

Erbjudandet gäller t o m 31/12 2017. Priset kan variera med avresedag och/eller avgångstid. Mjuk & Len har stängt på söndagar samt 6/1, 14/4, 17/4, 1/5, 25/5, 24/6, 4/11, 6/12, 25/12, 26/12.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Pool, bastu och behandlingar

I poolavdelningen kan du koppla av efter en dag på stan, samla gruppen och avrunda dagen efter konferensen eller kicka i gång helgen med After Work tillsammans med vännerna.

Familjer gillar också att plaska tillsammans i vår pool. Här finns simringar och badleksaker för våra minsta gäster.

Till avdelningen hör två bastur och en pool som är 9,60 x 2,80 m. Badtemperaturen är ca 28 grader. Bredvid poolen finns en hörnsoffa med bord samt bord och stolar.

Spa Mjuk & Len ligger ett stenkast bort och erbjuder ett stort urval av lyxiga behandlingar för såväl män som kvinnor.  Duobehandlingar, airbrush tanning, vaxning, massage, bodycrup, manikyr, ansiktsbehandlingar och mycket mer finns i behandlingsmenyn.