Partykryssning med Viking Cinderella

Den ultimata partykryssningen hittar du hos oss på Viking Line. Unna dig ett fartfyllt helgfirande i höst och följ med Cinderella ut bland kobbar och skär. Under ett helt dygn njuter vi av prisvärda taxfree-fynd, utsökt mat, ursköna spa-behandlingar och underhållning i världsklass på Östersjöns största scen. Både liveband och DJs ser till att dansgolvet kokar och att stämningen är på topp, så spana in vår artistlista för att se när dina favoriter kommer ombord!

Halloweenhelg 4/11-5/11! Häng med på ett dygn med spökstämning, Halloweenbar och fullt ös på dansgolvet. För den som klär ut sig hjälper våra sminköser gärna till med sista touchen och det finns chans att vinna fina priser, bland annat en lyxkryssning. Läs mer om Cinderellas Halloweenkryssning

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn-Stockholm
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt

Erbjudandet gäller alla Cinderella Weekend-avgångar fredagar och lördagar t o m 27/12 2016. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Spana in artistlistan

Uppträdanden startar kl 23.00.

Oktober
• 29/10 Linda Bengtzing

November
• 5/11 Titiyo (Halloweenkryssning)
• 25–26/11 Sthlm Node Xmas Party. Gästartist: Kate Ryan (26/11)

December
• 2–3/12 Sthlm Node Xmas Party.
• 9–10/12 Sthlm Node Xmas Party. Gästartister: Albin & Mattias (10/12)
• 16–17/12 Sthlm Node Xmas Party. Gästartist: Panetoz (17/12)
• 31/12 Jan Johansen

Se fler heta artister på våra LIVE on stage-kryssningar.

Med reservation för ändringar. Spana in artistlistan för senaste nytt.

För er som vill ha det lilla extra

Byt dagishämtning, deadlines och köer mot en helg med spahäng, skaldjur, bubbel och fest. Vi bäddar din säng, radar upp taxfreefynden och dukar frukostbordet. Boka våra Cinderella Friends Escape-paket!

Cinderellakryssning med del i Insideshytt

Buffémiddag med dryck. Prisex 505:- per person.

Cinderellakryssning med del i Seasidehytt

Skaldjursplatå och frukost med bubbel
Prisex 819:- per person.

Skaldjursplatå med hummer 390:-

Njut av Viking Cinderellas berömda skaldjursplatå i lugn miljö. Otroligt pris! Förboka i samband med din kryssningsbokning. En fantastisk tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, räkor, rökta räkor och krabbklor som ni delar över bordet.

Du gör dina tillval på grundpaketet när du går vidare i bokningen.

Boka VIP-bord

Boka ett avskilt bord för dig och vännerna i VIP-området. En flaska av fartygets champagne, en liter vodka/rom/gin/whisky, drinkmix, snacks samt VIP-värd ingår i priset. Kanske kommer någon av showartisterna förbi. Snacka om partykänsla på toppnivå! Läs mer och boka VIP-bord i Étage

Ta bussen till båten!

  • 15/8–17/11 2016: Fri buss sön–ons, 50% rabatt tors, ord pris fre–lör
  • 18/11–30/12 2016: 50% rabatt sön–tors, ord pris fre–lör

Gäller inom Viking Lines ordinarie upptagningsområde. Ord. pris 180:- t/r. Gäller ej expressbussar från Enköping, Gävle, Linköping, Norrköping, Uppsala och Västerås.

Samla gänget – få upp till 25% rabatt!

Är ni 10 personer eller fler? Vi har alltid bra erbjudanden för grupper.

Just nu!

Kampanj SKGRUX – Boka en gruppresa och du som reseledare får både en ombordcheck, värd 500:- och hytten uppgraderad, gäller vid avresa t o m 18/11 2016.

Kampanj SKGRUZ – Boka en gruppresa så bjuder vi på hytterna, gäller vid avresa t o m 30/12 2016.

Ring 08-452 40 40


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.