Lyxig gourmetkryssning till Helsingfors

Ta en minisemester och följ med oss till Helsingfors. Den här resan är skräddarsydd för dig som gillar det där lilla extra. Två sköna kvällar i lyxhytt med mousserande vin, en à la carte-middag, en skaldjursplatå samt två frukostar i Food Garden ingår ombord på Mariella eller Gabriella.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors
  • Del i Seaside Premium-hytt (LYX) där två piccoloflaskor mousserande vin väntar
  • En à la carte-middag* i Food Garden
  • En skaldjursplatå med bland annat hummer, havskräftor, musslor, ostron samt färska och rökta räkor 
  • Två frukostar med mousserande vin i Food Garden

*Du bokar en Food Garden-värdekupong till priset 323:- som ger dig möjlighet att fritt komponera din à la carte-middag och drycker, värde ombord 361:-.

Observera, för att måltiderna i detta prisexempel ska ingå i resan måste de läggas till i steg 3 i bokningsdialogen under "Restauranger".

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2017 vid bokning av minst en måltid per person. Skaldjursplatå måste bokas senast 3 dagar före avresa. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Observera att alla som kryssar till Helsingfors med avresa 30/6–5/8 2017 inte har tillgång till hytten under dagen i land, då fartyget gör en extra tur till Tallinn. Obligatorisk avstigning vid ankomst till Helsingfors kl 09.15, tillgång till hytten igen ca kl 17.00 (finsk tid). Vill du hellre stanna kvar ombord och njuta av soldäck och förmånlig shopping? Boka då kryssning Stockholm–Tallinn, och glöm inte att ta med dig passet!


Titta närmare på Helsingfors

Efter en skön natt ombord ligger Helsingfors framför dig redo att upptäckas. Från båten har du promenadavstånd till stadens många sevärdheter, från Salutorget till varuhus, designbutiker, museer och utekaféer. Bläddra i vår Helsingforsguide (pdf)

Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.