Kryssning till Helsingfors inkl mat

Följ med oss till Helsingfors. Njut av två kvällar ombord och en heldag i den finska huvudstaden. En buffémiddag och en bufféfrukost ingår ombord på Mariella eller Gabriella.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors med två kvällar ombord och en dag i land
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • En buffémiddag inkl vin, öl, läsk, kaffe
  • En bufféfrukost

Observera, för att måltiderna i detta prisexempel ska ingå i resan måste de läggas till i steg 3 i bokningsdialogen under "Restauranger".

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2017 vid bokning av minst en måltid per person. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Ny hyttkategori på Gabriella

Du har väl inte missat att Gabriella fått en ny hyttkategori? Unna dig lite lyx med en Inside Comfort Plus-hytt – en rymlig innerhytt med dubbelsäng som har tjockare madrass för extra sovkomfort och ny inredning i modern stil. Se bild på hytten.

  • Buffet

Upptäck Helsingfors!

Finlands huvudstad är rik på kultur och sevärdheter. Förläng gärna resan med en hotellnatt i Helsingfors och se mer av staden. Bläddra i vår Helsingforsguide (pdf)

Se våra hotellpaket här>>

Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.