Kryssning till Helsingfors inkl mat

Följ med oss till Helsingfors. Njut av två kvällar ombord och en heldag i den finska huvudstaden. En buffémiddag och en bufféfrukost ingår ombord på Mariella eller Gabriella.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors med två kvällar ombord och en dag i land
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • En buffémiddag inkl vin, öl, läsk, kaffe
  • En bufféfrukost

Observera, för att måltiderna i detta prisexempel ska ingå i resan måste de läggas till i steg 3 i bokningsdialogen under "Restauranger".

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2017 vid bokning av minst en måltid per person. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Observera att alla som kryssar till Helsingfors med avresa 30/6–5/8 2017 inte har tillgång till hytten under dagen i land, då fartyget gör en extra tur till Tallinn. Obligatorisk avstigning vid ankomst till Helsingfors kl 09.15, tillgång till hytten igen ca kl 17.00 (finsk tid). Vill du hellre stanna kvar ombord och njuta av soldäck och förmånlig shopping? Boka då kryssning Stockholm–Tallinn, och glöm inte att ta med dig passet!


Ny hyttkategori på Gabriella

Du har väl inte missat att Gabriella fått en ny hyttkategori? Unna dig lite lyx med en Inside Comfort Plus-hytt – en rymlig innerhytt med dubbelsäng som har tjockare madrass för extra sovkomfort och ny inredning i modern stil. Se bild på hytten.

Upptäck Helsingfors!

Finlands huvudstad är rik på kultur och sevärdheter. Förläng gärna resan med en hotellnatt i Helsingfors och se mer av staden. Bläddra i vår Helsingforsguide (pdf)

Se våra hotellpaket här>>

Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.