Buffet

Dygnskryssning till Åbo med Amorella inkl mat

En kryssning för dig som uppskattar livet ombord och ser själva resan som ett mål i sig. Njut av utsikten över världens vackraste skärgårdar och ett dygn fyllt av livets goda i form av smakfull mat, underhållning, dans och prisvärd shopping. Avresa på kvällen kl 20.00.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo, kvällsavgång
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • En buffémiddag inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • En bufféfrukost

Observera, för att måltiderna i detta prisexempel ska ingå i resan måste de läggas till i steg 3 i bokningsdialogen under "Restauranger".

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2017 vid bokning av minst en måltid per person. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Skaldjursplatå i restaurang Food Garden

Njut av vår fantastiska skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor för endast 447:- per person. Kostar ofta det dubbla i land!

Brunch

Passa på att äta en mättande brunch i restaurang Food Garden, varje lördag, för 170:- per person.

Unna dig något extra!

Passa på att prova någon av Food Garden-restaurangens utsökta à la carte-middagar. Här finns läckra trerätters-menyer med smak av skärgården och ett underbart för- och efterrättsbord. Se priser och gör dina måltidsval i steg 3 i bokningsdialogen.

Schlagerparty

Vårens Schlagerparty – varje fredag och lördag 6/1–10/6

Varje helg bjuds det på schlager ombord på Amorella! Fyra svenska sångare tillsammans med ett internationellt husband bjuder under resans gång på både shower och pop up-uppträdanden med Sveriges mest nostalgiska schlagerdängor. Dessutom bjuds det på ABBA-show! Avresa från Stockholm varje fredag och lördag kl 20.00.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.