Kryssa till Helsingfors

Det är fest året om i Helsingfors, vår roligaste grannhuvudstad. Och fullt till brädden med shopping, design och sevärdheter. Allt på behändigt avstånd från Skatuddens terminal dit Mariella och Gabriella ankommer.

Njut av två sköna kvällar ombord på Helsingforskryssningen med god mat, shopping, underhållning och kanske en tur till vårt Travel Spa.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning StockholmHelsingfors
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Observera att alla som kryssar till Helsingfors med avresa 16/6–12/8 2017 inte har tillgång till hytten under dagen i land, då fartyget gör en extra tur till Tallinn. Obligatorisk avstigning vid ankomst till Helsingfors kl 09.15, tillgång till hytten igen ca kl 17.00 (finsk tid). Vill du hellre stanna kvar ombord och njuta av soldäck och förmånlig shopping? Boka då kryssning Stockholm–Tallinn, och glöm inte att ta med dig passet!


Skaldjursplatå i restaurang Food Garden

Njut av vår fantastiska skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor för endast 447:- per person. Kostar ofta det dubbla i land!

Gabriella är tillbaka med flera nyheter

Vårt populära Helsingforsfartyg är tillbaka i trafik och har fått en ordentlig facelift. Bland nyheterna hittar du nya restauranger, en nyrenoverad nattklubb med soft loungedel, nya och uppgraderade hytter med dubbelsäng, wifi och tv. Ta en virtuell tur »

Topp 5 i Helsingfors just nu

  1. Konsertupplevelsen Sibelius Finland Experience är tillbaka i februari.
  2. Gå på konstrunda – Helsinki Art Walk.
  3. Premiär för TOVE på Svenska Teatern 8/2. Missa inte heller föreställningen INGVAR! – en musikalisk möbelsaga.
  4. Sauna Day – Bastudagen 11/3.
  5. Besök nya Helsingfors stadsmuseum, gratis inträde.

Sightseeing i Helsingfors

Se det mest intressanta i Finlands huvudstad. Bussen avgår från hamnen. Förboka biljett eller köp den ombord.

270:-/vuxen

125:-/barn

Flamingo Spa K20

Skäm bort dig med en spadag på lyxiga Flamingo Spa K20, strax utanför Helsingfors.

265:-/mån–tors

360:-/fre–sön

Se mer med Helsinki Card

Köp Helsinki Card i samband med din bokning för 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur (värde 270:-, Viking Lines förköpspris) och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatt i butiker och fri entré till flera museer och sevärdheter.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.