Spa Viking Grace pool

Dygnskryssning med Viking Grace till Åbo

Ta med vännerna, familjen eller din andra hälft på en uppskattad resa med vackra Viking Grace. Här är allt från spa till restauranger av högsta klass. En resa med Grace kommer garanterat få dig att vilja åka på kryssning igen. Boka direkt!

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo, morgonavgång
  • Del i Insidehytt. Prisex när två delar hytt

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Tips! Har du lite tid kan du även åka på en dagstur med Grace. Boka en dagskryssning med Grace

Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

Tips! Ta en drink innan middagen. Passa på att ta en drink i Retro innan middagen – baren är öppen för våra svenska kryssningsresenärer under hamnuppehållet i Åbo, kl 18.45–20.00 svensk tid.

Skaldjursplatå i restaurang Oscar

Lyxa till det och njut av vår fantastiska skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor för endast 447:- per person. Kostar ofta det dubbla i land!

Shoppingnyheter!

Nyhet! Nu finns Local Beauty HeroesBath & Body Works och Rituals i taxfreebutiken. Dessutom hittar du Victoria's Secret-butiken ombord med skönhetsprodukter till taxfreepriser!

  • m/s Viking Grace deck
  • Cheesecake
  • m/s Viking Grace
  • Oscar restaurant
  • Buffet
  • Spa Viking Grace

Bo som som en kung

Hytterna på Grace hittar du inte på ett annat fartyg på Östersjön. Den lägsta standarden är hög. Uppgraderar du ett steg så får du dessutom TV och fönster. Se hytter på Grace

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.

Bubblande vecka på Viking Grace 9–15/1 2017

Fira Viking Grace 4 år med bubblande vecka 9–15/1!

I januari fyller vårt eleganta Åbofartyg fyra år. Det firas med Bubblande veckan 9–15/1, då fokuset kommer att ligga på champagne och mousserande drycker, med intressant information, presentationer och tastings. För aktiviteterna står Charles Heidsieck (fartygets champagne) och Veuve Clicquot. Varmt välkommen ombord!

Flera nyheter på Grace:

Se hytterna, restaurangerna och taxfree på nära håll. Ta en virtuell tur »


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.