Dagskryssning till Åland med Viking Grace/Amorella

När Stockholm börjar vakna tar Viking Grace sikte på Åland. Shoppa loss, njut av god mat, spabehandlingar och utsikten på däck innan du byter fartyg för återresan till Stockholm.

Nyhet! Nu finns Bath & Body Works och RITUALS i taxfreebutiken. Dessutom hittar du Victoria's Secret-butiken ombord med skönhetsprodukter till taxfreepriser!

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn

Erbjudandet gäller t o m 23/12 2016. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Fartygsbyte i Mariehamn. 

Bekväm återresa

Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella från 99:-.

  • m/s Viking Grace deck
  • Dessert
  • m/s Viking Grace
  • Cheesecake

Förgyll dagen

Börja gärna dagen med en rejäl frukost och beundra utsikten från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa & Wellness och njuta av en drink på soldäck.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 202:- på tillbakavägen (förboka för bästa pris och bekräftad plats).

Flera nyheter på Grace:

Se hytterna, restaurangerna och taxfree på nära håll. Ta en virtuell tur »

Suveränt spa

Ha det skönt och njut av jacuzzi, bastur, snögrotta och bedårande skärgårdsutsikt i 2 timmar för 221:-/vuxen.

14–17-åringar betalar 138:-/person och barn, 3–13 år betalar 92:-/person. Badrock och handduk ingår. Ett "bara måste" för dig som vill koppla av en stund och hämta ny energi.

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.