1000 kryssningar för 10:-

Nu har du chansen att knipa kryssningsbiljetter till Helsingfors och Åbo för 10:- per person. Räkna med stor efterfrågan och boka online så fort du kan. 

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm till Åbo eller Helsingfors
  • Del i insideshytt

Gäller 25/1-21/2 2013, lördag-torsdag. Tillägg avresa fredagar. Minst två vuxna i hytten. Önskar du en utsideshytt är priset 200 kr för hela hytten med 2–4 personer.

  • Massage woman

Nöjen ombord

Under Åbokryssningen med Amorella får du en kväll och en dag ombord. Väljer du Helsingfors-kryssningen tillbringar du två kvällar ombord och en dag i storstaden. Vilket val du än gör får du gott om tid att njuta av skärgårdsutsikten, gourmetmåltider, spabehandlingar och taxfree. Även underhållning finns naturligtvis. Under sportlovet kan barnen träffa Ville Viking.

Upptäck Helsingfors

Det är inte svårt att fylla en heldag i Helsingfors. Musikhuset, Sederholmska huset med Barnens stad och Sealife med utställningen "Sköldpaddornas näste" är tre tips. Ett annat är utställningen "Eldfågeln och Snöflickan" på Helsingfors Konstmuseum. Den tar dig med till den ryska sagans värld och inträdet är fritt med Helsingforskortet.

Se mer med Helsingforskortet

Köp det ombord eller till specialpris vid förbokning, 315 kr/person (lägre pris för barn). I 24-timmarskortet ingår allt från en sightseeingtur (värde 230 kr) till resor med kollektivtrafik, butiksrabatter och entré till muséer.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.