Sommarlov med Mumintrollen till ICA-pris

Res till Muminvärlden utanför Åbo och upptäck Tove Janssons magiska värld. I vårt paket ingår inträde till Muminvärlden där ni badar, leker och träffar alla sagofigurerna. Ni bor på lyxiga Spahotell Nådendal som flertalet gånger utsetts till en av världens bästa spa-anläggningar!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r med Viking Grace
  • Del i Insidehytt
  • Inträde till Muminvärlden
  • En hotellövernattning i dubbelrum inkl frukost
  • Fri tillgång till hotellets bastu- och bassängparadis

Prisexemplet gäller två vuxna och två barn (0–11 år) med avresa från Stockholm 10/6–27/8 2016 och kan variera med datum, typ av hytt och avgångstid. Ord pris fr 3655:-/familj. Exakt pris meddelas när du går vidare i bokningen. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra rabatter. Visa upp ditt ICA Kort när biljetterna hämtas ut.


Lyxig miljö

Ni får tillfälle till härliga badupplevelser och ett stort utbud av sköna behandlingar, högklassiga restauranger m m i lyxig miljö. Dessutom kan ni uppleva charmiga Nådendal med kullerstensgator, vackra hus med snickarglädje och trevliga caféer.

Tips! Boka Muminrum

För dig som gillar Mumin, bo i något av de nya populära Mumin Story-rummen. De är inredda med Mumin som tema vilket ger reseupplevelsen ännu en dimension. Läs mer här.

Ta bussen från Åbo till Spahotell Nådendal

Du tar dig enkelt till Nådendal med buss 1 från hamnen i Åbo till Salutorget. Där byter du till buss 6 eller 7 som stannar nära hotellet i Nådendal. Under sommarens högsäsong går det även att åka Muminbussen från Åbo hamn till Spahotell Nådendal. Bussarna tar endast emot kontant betalning.

Muminvärlden

Tillbringa en dag med Tove Janssons älskade Muminfigurer i Muminvärlden – en temapark för barn och familjer som grundas på den älskade finländska konstnären och berättaren Tove Janssons böcker. Kom och se de nya teaterföreställningarna, upplev spänningen i Häxans flygskola och kika på den nya inredningen i Muminhuset. Läs mer om Muminvärlden


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.