Cinderella ICA-kort

Dygnskryssa med Viking Cinderella

Följ med Viking Cinderella ut i skärgården ett dygn. Njut av god mat, fynd i taxfreebutikerna, spabehandlingar à la Kerstin Florian, barnens skratt i Knatteland och Östersjöns bästa underhållning. Just nu till extra förmånligt pris för dig som har ICA Kort. Fri bussanslutning på alla söndag–onsdagsavgångar.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i insideshytt

Priset gäller alla dagar 1/6-31/8 2013. Rabatt på B-och A-hytt alla dagar. Begränsat antal platser. Minst 2 vuxna i hytten.

Kul för barnen ombord

På barnens Viking Line är det en katt som står vid rodret. Ville Viking i egen hög person! När skolorna stänger för höstlov bjuder Ville och familjen Simpson på massor av skoj för både barn och ungdomar. Och kom ihåg – alla barn under 12 år kryssar gratis.

Shopping, spa, dans & underhållning

Unna dig en behandling i Cinderellas omtyckta spa, ta en svängom på dansgolvet eller shoppa loss fartygets välfyllda taxfreeavdelning. Cinderella bjuder på massor av trevliga upplevelser och alltid till ett bra pris.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.