Scandic Julia

Scandic Julia är ett modernt hotell i centrala Åbo, intill stadens historiska torg Vahatori. Hotellet har nyligen genomgått en omfattande renovering och har en bistrorestaurang, gym, bastu och uppvärmt parkeringsgarage.

Åbo är Finlands äldsta stad och bjuder på en spännande historia. Men här finns också bra shopping, krogar, pubar och massor med konst och design. Helt enkelt perfekt för dig som vill uppleva någonting nytt på bekvämt avstånd hemifrån.

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r
  • Del i Economy-hytt
  • En natt med del i dubbelrum inkl frukost på Scandic Julia

Erbjudandet gäller t o m 29/4 2017. Priset kan variera med avresedag och avgångstid. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

När vill ni resa?

Nya Viking Grace avgår dagligen kl 07.45 (retur från Åbo kl 20.55 lokal tid). Amorella avgår kvällstid kl 20.00 (retur från Åbo kl 08.45 lokal tid).

Fakta

Läge: Ligger i centrala Åbo, nära shoppinggatorna och ån Aura. Ett tips är att ta buss nr 1 från hamnen till Salutorget.
Restauranger: Bistro Julienne serverar rätter med inspiration från det franska köket.
Övrigt: Minibutik, konferensrum, handikappsanpassade rum, gym, bastu, restaurang, inomhusparkering.
Adress: Eriksgatan 4, 20100 Åbo
Tel: +358 2 336 000
E-post: julia@scandichotels.com


TurkuCard – ett kort laddat med förmåner!

Förmånskortet ger dig fritt inträde till nästan alla museer i Åbo, resor med lokalbussar, rabatterad sightseeing-rundtur (under sommaren) samt prisvärda förmåner i många restauranger och affärer, på badhotellet Caribia och kryssningar med ångbåten Ukkopekka. Förköpspris i samband med bokning, från 260:- (24h). Läs mer om TurkuCard

Turku Art

Åbo är en stad full av klass, kultur och historia. Med ditt TurkuCard upplever du stadens bästa konstmuseer enkelt och bekvämt. Åbo Konstmuseum gästas under hösten av Helene Schjerfbeck, en finländsk konstnär som anses vara en av de största modernisterna. På Aboa Vetus & Ars Nova lär du dig mer om medeltida historia och njuter av modern konst, och på lördagarna serveras även en populär jazzbrunch. Åbo slott och Sibeliusmuseum bjuder också på härliga kulturupplevelser.

Food Walk

Åbo har en fantastisk matkultur och en genväg till stadens bästa restauranger får du genom att boka ett Food Walk-kort. Läs mer om Food Walk


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.