Sommarlovets roligaste dagar på Ville Viking Play & Fun

Nu är det barnens tur! Under sommarlovet förvandlas konferensavdelningarna till ett lekparadis för våra små resenärer. Ville Viking Play & Fun är fyllt av olika aktiviteter, pyssel och spel för barn i alla åldrar. Här finns spel-, film- och pysselhörna, lekrum med mjuka kuddar, roliga rutschkanor och mycket mer. Det finns även en Smoothie Bar för att släcka törsten och få ny energi! Ville Viking tycker att Play & Fun är världens bästa ställe, så håll utkik, Ville kan dyka upp mitt i allt!

Buskul med Ville Viking

Populära skeppskatten Ville Viking kan konsten att roa våra minsta resenärer. Från mitten av juni till mitten av augusti är det extra roligt att vara barn ombord. En mängd kul aktiviteter väntar – från disco, smoothie challenge och ansiktsmålning till dockteater och tävlingar. Missa inte Les Mills Born to Move showskola, där dina älsklingar får lära sig fartfyllda koreografier till specialkomponerad musik.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

Les Mills Born to Move – Global Beats

Les Mills roliga showskola för barn innehåller musik, dans, lek och sång. Barnen får röra på sig till musik och har en kul stund ombord!

Lär dig dansens hemligheter

På sommaren kan småmatroserna lära sig dans och fina koreografier på Les Mills Born to Move och Dance It-danslektionerna. De unika lektionerna är planerade av professionella dansare och musiker och är indelade i tre grupper enligt barnets ålder.

Dessa lektioner är planerade för 5–8-åringar och här dansas till musik som komponerats för Les Mills-konceptet. I musiken märks influenser från över hela världen – denna sommar dansas det ombord till afrikanska, jamaikanska och ryska rytmer. Det internationella inflytandet syns också i stegen och rörelserna, som man lär sig på lektionen.

Dance It

På dessa lektioner lär man sig dansa till de hetaste hitsen för sommaren. Lektionerna är indelade i två grupper, för 9–12-åringar och över 12-åringar.

Danslektionernas utbud varierar på fartygen, kolla det slutliga programmet i barnprogrammet som finns ombord.

Ville Viking Smoothie Challenge 2.0

Förra sommarens favorittävling är tillbaka! Tre familjer eller team tävlar och domarna bedömer smoothiens smak och utseende samt samarbetet i gruppen. I slutet av sommaren väljs vilka team (ett team från varje fartyg) som går vidare till finalen, som går av stapeln på Gabriella under höstlovet 29/10 2016.

Dockteaterföreställning: Ville Viking och gästen från stjärnorna

Ville Viking träffar en rymdvarelse som har landat på jorden, då hans navigeringssystem slutade fungera. Ville och hans bästa kompis Nalle hjälper utomjordingen fortsätta sin resa.

Föreställningen ges ej på Rosella.

Aktivitetskartor

Se vilka aktiviteter som finns på Viking Cinderella, Viking Grace, Amorella, Gabriella, Mariella och XPRS.

Lekrum

Våra fartyg erbjuder en mängd underhållning och lekar för barn av alla åldrar.

Läs mer om våra lekrum på Viking Grace, Rosella, Amorella, GabriellaMariella och Viking XPRS.

Sommarlov ombord 2016

  • På Helsingforsfartygen Gabriella och Mariella från avgång 18/6–14/8
  • På Åbofartyget Amorella 14/6–14/8 (fram till ankomst i Stockholm 14/8)
  • På Åbofartyget Viking Grace 15/6–14/8 (fram till ankomst i Åbo 14/8)
  • På Cinderella, dygnskryssning Stockholm–Mariehamn 22/6–14/8
  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn 15/6–14/8
  • Dagskryssning med Rosella, Kapellskär–Mariehamn 13/6–14/8

Ville Vikings magiska armband

Ville Vikings överraskningsgåva, glasspinne, obegränsat med läsk i ett specialglas som får behållas. Boka i samband med resan eller köp det ombord.

Ville Viking

Bli medlem i Ville Viking Club

Upptäck Östersjöns roligaste barnklubb med vår egen skeppskatt Ville Viking. Att bli medlem kostar ingenting! 

Sommarens barnmeny

1/6–30/9 har vi en helt ny barnmeny ombord! Menyn är baserad på barnens egna älsklingsrätter, utvalda bland mer än 500 inskickade bidrag i en kocktävling för barn.


Läs mer