Ville Viking

Jullovskul med Ville Viking

När skolorna stänger för jullov bjuder Ville Viking på massor av skoj för både barn och ungdomar. Kom ombord på våra fartyg! De går från Stockholm dagligen och tar sikte på Östersjöns bästa resmål. Och kom ihåg – alla barn under 12 år kryssar gratis.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

Kom ombord och busa med Ville Viking under jullovet. Han roar våra små resenärer med allt från lekrum och sagohörna till filmvisning och tävlingar.

Ville Viking Performing Arts Workshop

En verkstad där barnen får lära sig grunderna i scenkonst. Workshopen leds av två professionella instruktörer som tar deltagarna genom de olika delområdena som består av make-up, kostymering, dans, skådespeleri samt design av rekvisita och tillbehör. Workshopen avslutas med ett uppträdande där alla får vara med! Instruktörsteamet heter 101 Perform Team. Passar bra för barn mellan 5 till 12 år.

Alla under 12 är glada fripassagerare

Jo då, det är alldeles sant. Våra yngsta upptäcktsresare – de under 12 år – kryssar utan kostnad! Och till våra allra minsta matroser (5 år eller yngre) serverar vi härlig mat i bufférestaurangen utan att det kostar en endaste krona. Ville Viking har även bestämt att alla 6–17-åringar får hugga in på vår stora buffé till kanonpris.

Höstlov ombord!

I höst är det extra roligt att vara barn ombord. En mängd roliga aktiviteter väntar. Missa inte Circus Hot Spot cirkusskola, där dina älsklingar får testa akrobatik jonglering och mycket mer. Passa på att köpa Ville Vikings magiska armband så får barnen glass, läsk, ett Ville Viking-glas och en överraskningsgåva.

Jullov ombord

  • På Helsingforsfartygen Gabriella & Mariella 18/12–5/1
  • På Åbofartygen Amorella & Viking Grace* 18/12–6/1

    *) Start vid avresa på kvällen från Åbo.

Utbudet varierar mellan fartygen. Rosella har endast barnaktiviteter på helgerna. Inga barnaktiviteter på Cinderella.

Program året runt

På de röda båtarna finns gott om program för alla små vikingar året runt, men under semesterperioder och på sommaren har vi t o m specialprogram. Vi erbjuder många sorters specialavgångar och paket, men kom ihåg att det är gott om skoj också på helt vanliga avgångar. Alla barn är välkomna att syssla och pyssla i vårt muntra sällskap.