Borgbacken

Helsingfors med Borgbacken

Boka vårt populära familjepaket med båtresa och en heldag på Borgbacken, som är Helsingfors motsvarighet till Gröna Lund och Liseberg. Här väntar en rolig mix av 43 häftiga åkattraktioner, mjuk sockervadd och spännade spelstunder.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors t/r
  • En Economy-hytt med plats för upp till fyra personer
  • Entré med åkband för fyra personer till Borgbacken*

* Entrébiljetterna bokas i onlinebokningen som tillval i steg 4 "Anslutningar & Destination". 

Erbjudandet gäller vid avresa t o m 21/10 2016. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Lär mer om Borgbacken och nyheter som Sockervaddsskolan här.

Tips! Förläng resan med ett av våra förmånliga hotellpaket. Borgbacken-biljetterna bokas som tillval i steg 6 "Anslutningar & Destination". 


Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card


Observera att alla som kryssar till Helsingfors med avresa 30/6–5/8 2017 inte har tillgång till hytten under dagen i land, då fartyget gör en extra tur till Tallinn. Obligatorisk avstigning vid ankomst till Helsingfors kl 09.15, tillgång till hytten igen ca kl 17.00 (finsk tid). Vill du hellre stanna kvar ombord och njuta av soldäck och förmånlig shopping? Boka då kryssning Stockholm–Tallinn, och glöm inte att ta med dig passet!Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.