Ville Viking

Familjekryssningar

Låt oss förse dig med inspiration och erbjudanden inför din barnsemester. Vi har koll på mumintrollen, äventyrsbad och andra roliga aktiviteter. Barn reser och äter för 0:- och vår skeppskatt Ville Viking är alltid på bushumör.

Alla under 12 är glada fripassagerare

Jo då, det är alldeles sant. Våra yngsta upptäcktsresare – de under 12 år – kryssar utan kostnad! Och till våra allra minsta matroser (5 år eller yngre) serverar vi härlig mat i bufférestaurangen utan att det kostar en endaste krona. Ville Viking har även bestämt att alla 6–17-åringar får hugga in på vår stora buffé till kanonpris.

Höstlov ombord!

I höst är det extra roligt att vara barn ombord. En mängd roliga aktiviteter väntar. Missa inte Circus Hot Spot cirkusskola, där dina älsklingar får testa akrobatik jonglering och mycket mer. Passa på att köpa Ville Vikings magiska armband så får barnen glass, läsk, ett Ville Viking-glas och en överraskningsgåva.

Köp Ville Vikings magiska armband – fri dricka hela kryssningen!

Med Ville Vikings armband kan ditt barn njuta av obegränsat med läsk under resan och får dessutom en glasspinne, ett eget Ville Viking-glas samt en överraskningsgåva. Pris 69:- per barn t o m 11 år. Armbandet kan bokas i samband med resan eller köpas ombord och gäller under hela kryssningen.