Aurora buffet

Dagskryssning till Åland med Viking Grace/Amorella

När Stockholm börjar vakna tar Viking Grace sikte på Åland. Shoppa loss, njut av god mat, spabehandlingar och utsikten på däck innan du byter fartyg för återresan till Stockholm.

Nyhet! Nu finns RITUALS i taxfreebutiken. Dessutom hittar du Victoria's Secret-butiken ombord med skönhetsprodukter till taxfreepriser!

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn

Erbjudandet gäller t o m 23/12 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Fartygsbyte i Mariehamn. 

Tips! Förboka måltid

Boka minst en måltid i förväg så får du inte bara rabatt på måltiderna utan också ett bättre pris på resan. Prisex inkl frukostbuffé 119:-/pers. Boka med frukost

Bekväm återresa

Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella från 99:-.

Förgyll dagen

Börja gärna dagen med en rejäl frukost och beundra utsikten från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa & Wellness och njuta av en drink på soldäck.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 209:- på tillbakavägen (förboka för bästa pris och bekräftad plats).

Kaffestund i Seamore Champagne Lounge

Viking Grace

Njut av skärgården över en härlig kopp kaffe som bryggs direkt vid bordet samt en meny med söta och salta snacks, bl a croissant med rökt renmousse, bröd från Rosala med skagen och sikrom, vaniljpannacotta, chokladkaka smaksatt med espresso, citron-cupcake, färsk frukt och bär med vaniljganache.

Servering kl 11.00 och 12.00, pris 214:-/pers. Endast förhandsbokning.

Giltigt t o m 30/5 2017.

Skaldjursplatå i restaurang Oscar

Lyxa till det och njut av vår fantastiska skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor för endast 447:- per person. Kostar ofta det dubbla i land!

Suveränt spa

Ha det skönt och njut av jacuzzi, bastur, snögrotta och bedårande skärgårdsutsikt i 2 timmar för 228:-/vuxen. 14–17-åringar betalar 142:-/person och barn, 3–13 år betalar 95:-/person. Badrock och handduk ingår. Ett "bara måste" för dig som vill koppla av en stund och hämta ny energi.

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.