Långa, lata skärgårdsdagar på Rosella

I sommar bjuder vi dig som medlem i Villaägarna på en fri dagskryssning med Rosella. Kasta loss från Kapellskär och glid genom världens vackraste skärgård mot Åland. Ombord passar ni på att upptäcka nya favoriträtter i restaurangerna, leta fynd i vår taxfree och kanske ta en paus på soldäck under klarblå himmel.

Ett tips är att stanna några timmar på Åland och ta en senare avgång tillbaka. Det finns något för alla i familjen, så boka in en oförglömlig sommardag bland kobbar och holmar redan idag!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn

Erbjudandet gäller avresa 1/6–31/8 2016.

Tips!

Boka bussanslutning t/r från endast 20:- och Rosellas generösa buffé med dryck för 219:- per person. Barn under 6 år äter gratis.

Ta minitåget Röde Orm från båten till centrum

Minitåget Röde Orm går från hamnen till Mariehamns centrum vid alla fartygsankomster under perioden 27/6–5/8 2016. Biljetterna kostar €3/vuxen och €2/barn.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.