Dagskryssning med Viking Grace och Amorella

Ta med dig trevligt sällskap och kasta loss med eleganta Viking Grace. Under förmiddagen har ni möjlighet att njuta av lyxig frukost, bubblor i jacuzzin, kanske en spabehandling eller en tur i Östersjöns största taxfreebutik innan fartygsbytet i Mariehamn. På hemvägen genom skärgården finns tid för Afternoon tea och ytterligare shopping för den som är sugen.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn

Erbjudandet gäller för medlemmar i Hyresgästföreningen t o m 31/5 2017 för 1–4 pers. Minst en vuxen i sällskapet, barn under 12 år 0:-. Begränsat antal platser. Fartygsbyte i Mariehamn för återresan.

Boka till frukost, lunch och/eller middag. Se priser och gör dina måltidsval i bokningsdialogen.


Förgyll dagen

Börja gärna dagen med en rejäl frukost och beundra utsikten från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa & Wellness och njuta av en drink på soldäck.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 209:- på tillbakavägen (förboka för bästa pris och bekräftad plats).

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.

Bekväm återresa

Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella från 70:-. Som Viking Club-medlem bokar du hytt från 50:-.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.