Oscar restaurant

Åbokryssning med Viking Grace – 20% rabatt

En uppskattad resa med Viking Grace vars design och interiör kännetecknas av nytänkande. Det gäller inte minst restaurangen Frank's (buffé, á la carte och café finns förstås också). En kryssning för hela familjen. De mindre barnen har kul i de två lekrummen "Kids", medan tonåringar lockas till "Teens" med de senaste spelen från Microsoft.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo, morgonavgång
  • Del i Insideshytt. Prisex när två delar hytt

Erbjudandet gäller för LO-medlemmar t o m 22/6 samt 7/8–30/12 2016. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Sätt guldkant på kryssningen

Uppgradera hytten! 20% rabatt på alla hytter upp till Seaside Double-hytt, och 5% rabatt i premium-hytt och svit.

Tips! Förboka måltiderna till ett förmånligare pris

  • m/s Viking Grace deck
  • Cheesecake
  • m/s Viking Grace
  • Oscar restaurant
  • Buffet
  • Spa Viking Grace

Bubblande vecka på Viking Grace 9–15/1 2017

Fira Viking Grace 4 år med bubblande vecka 9–15/1!

I januari fyller vårt eleganta Åbofartyg fyra år. Det firas med Bubblande veckan 9–15/1, då fokuset kommer att ligga på champagne och mousserande drycker, med intressant information, presentationer och tastings. För aktiviteterna står Charles Heidsieck (fartygets champagne) och Veuve Clicquot. Varmt välkommen ombord!

Flera nyheter på Grace:

Se hytterna, restaurangerna och taxfree på nära håll. Ta en virtuell tur »

Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

Tips! Ta en drink innan middagen. Passa på att ta en drink i Retro innan middagen – baren är öppen för våra svenska kryssningsresenärer under hamnuppehållet i Åbo, kl 18.45–20.00 svensk tid.

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.