Byt vardagstristess mot njutning till sjöss

Ett avslappnande dygn fyllt av välbehag och lyx kanske är precis vad du behöver i vår. Då ska du som Åhlénsmedlem förstås kliva ombord vårt klimatsmarta fartyg Viking Grace. Ombord avnjuter du fantastisk mat och dryck i någon av våra sju restauranger och barer, fyndar märkesvaror i taxfree-butikerna och kopplar av till underhållningen som bjuds på scenerna.

Vi vill förstås också att du ska kunna skämma bort dig med Östersjöns finaste behandlingar och ger dig därför 15% rabatt på valfri 50-minutersbehandling i vår spa- och wellness-avdelning.

15%-rabatten gäller vid köp ombord, i mån av plats. Åhlénskort visas upp ombord.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo
  • Del i Seaside Double-hytt. Prisex när två delar hytt
    Obs! Hyttval görs i steg 3 ("Ombord") i bokningsdialogen.

Erbjudandet gäller avresa söndag–torsdag 14/3–31/5 2016. Missa inte att vi även har 20% rabatt i alla hyttkategorier fredag–lördag. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

Tips! Ta en drink innan middagen. Passa på att ta en drink i Retro innan middagen – baren är öppen för våra svenska kryssningsresenärer under hamnuppehållet i Åbo, kl 18.45–20.00 svensk tid.

Skaldjursplatå i restaurang Oscar

Lyxa till det och njut av vår fantastiska skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor för endast 447:- per person. Kostar ofta det dubbla i land!

Bubblande vecka på Viking Grace 9–15/1 2017

Fira Viking Grace 4 år med bubblande vecka 9–15/1!

I januari fyller vårt eleganta Åbofartyg fyra år. Det firas med Bubblande veckan 9–15/1, då fokuset kommer att ligga på champagne och mousserande drycker, med intressant information, presentationer och tastings. För aktiviteterna står Charles Heidsieck (fartygets champagne) och Veuve Clicquot. Varmt välkommen ombord!

Flera nyheter på Grace:

Se hytterna, restaurangerna och taxfree på nära håll. Ta en virtuell tur »

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.