Kryssningar

Välkommen till kryssningsguiden. Vi ger dig översikten du behöver för att hitta rätt kryssningsupplevelse. Våra fartyg avgår flera gånger varje dag till Helsingfors, Åbo och Åland och bjuder på stor valfrihet.


Vet du redan vad du söker? Ta en genväg till onlinebokningen. Boka direkt »


Nöjeskryssningar

Följ med våra fartyg till havs. Ombord väntar stjärnartister, populära dansband, jazzorkestrar och Östersjöns bästa dansgolv.

Familjekryssningar

Låt oss förse dig med tips och erbjudanden inför din barnsemester! Mumintroll, äventyrsbad och andra roliga aktiviteter. Barn reser och äter för 0:-

Spakryssningar

Ta med dig någon du gillar och njut av kurbehandlingar à la Kerstin Florian, bastubad, poolhäng, havsutsikt och Östersjöns enda snögrotta.

Mat- och dryckeskryssningar

För gourmanden i dig presenterar vi en härlig mix av kryssningar med fokus på livets goda. Gourmet-, lyx och firakryssningar till priser som inte borde vara möjliga.

Special- och temakryssningar

För dig med specialintresse presenterar vi en handfull kryssningar med olika teman. Välj din favorit och boka sedan snabbt.

Klassiska kryssningar

I våra klassiska paket visar vi endast hyttpris/biljettpris för kryssningen. För dig som vill boka ett grundpaket utan måltider och annat inkluderat.

Kryssningar med hotell

Vad ger mer energi än en minisemester i Finland? City-break i Helsingfors, retreat på Åland eller matpromenad i Åbo. Vi erbjuder hotellpaket för alla plånböcker. 

Kryssningar med teater

Smidigt och förmånligt. När du väljer en teaterresa med Viking Line ingår allt. Bekvämare kan det inte bli. Platserna går ofta åt snabbt så vänta inte med att boka!