Kryssningar

Välkommen till kryssningsguiden. Vi ger dig översikten du behöver för att hitta rätt kryssningsupplevelse. Våra populära fartyg avgår flera gånger varje dag till Helsingfors, Åbo och Åland och bjuder på stor valfrihet. Vet du redan vad du söker? Boka direkt »

Dans

Nöjeskryssningar

Följ med våra fartyg till havs. Ombord väntar stjärnartister, populära dansband, jazzorkestrar och Östersjöns bästa dansgolv.

Boka nöjeskryssning
MS Amorella

Klassiska kryssningar

I våra klassiska paket visar vi endast hyttpris/biljettpris för kryssningen. För dig som vill boka ett grundpaket utan måltider och annat inkluderat.

Boka klassisk kryssning
Spa Viking Grace

Spakryssningar

Ta med dig någon du gillar och njut av kur-behandlingar à la Kerstin Florian, bastubad, poolhäng, havsutsikt och Östersjöns enda snögrotta.

Boka spakryssning
Cognac

Temakryssningar

För dig med ett specialintresse presenterar vi en handfull kryssningar med olika teman. Välj din favorit och boka sedan snabbt.

Boka temakryssning

Familjekryssningar

Låt oss förse dig med inspiration, tips och erbjudanden inför din barnsemester. Vi har koll på Mumintrollen, äventyrsbad och roliga utställningar.

Boka familjekryssning

Hotellpaket

Vad ger mer energi än en minisemester i Finland? Här hittar du allt från prisvärda hotell- och teaterpaket och guidadde bussrundresor till helgkryssningar.

Boka hotellpaket
Missa inte våra kryssningar med fokus på livets goda! Mat- och dryckeskryssningar »