Kryssningar

Välkommen till kryssningsguiden. Vi ger dig översikten du behöver för att hitta rätt kryssningsupplevelse. Våra fartyg avgår flera gånger varje dag till Helsingfors, Åbo och Åland och bjuder på stor valfrihet.


Vet du redan vad du söker? Ta en genväg till onlinebokningen. Boka direkt »


Nöjeskryssningar

Följ med våra fartyg till havs. Ombord väntar stjärnartister, populära dansband, jazzorkestrar och Östersjöns bästa dansgolv.

Boka nöjeskryssning

Familjekryssningar

Låt oss förse dig med inspiration och erbjudanden inför din barnsemester. Vi har koll på mumintrollen, äventyrsbad och roliga utställningar. Barn reser för 0:-

Boka Familjekryssning

Spakryssningar

Ta med dig någon du gillar och njut av kurbehandlingar à la Kerstin Florian, bastubad, poolhäng, havsutsikt och Östersjöns enda snögrotta.

Boka spakryssning

Mat- och dryckeskryssningar

För gourmanden i dig presenterar vi en härlig mix av kryssningar med fokus på livets goda. Gourmet-, lyx och firakryssningar till priser som inte borde vara möjliga.

Boka matkryssning

Special- och temakryssningar

För dig med specialintresse presenterar vi en handfull kryssningar med olika teman. Välj din favorit och boka sedan snabbt.

Boka Temakryssning

Klassiska kryssningar

I våra klassiska paket visar vi endast hyttpris/biljettpris för kryssningen. För dig som vill boka ett grundpaket utan måltider och annat inkluderat.

Boka klassisk kryssning

Kryssningar med hotell

Vad ger mer energi än en minisemester i Finland? City-break i Helsingfors, retreat på Åland eller matpromenad i Åbo. Vi erbjuder hotellpaket för alla plånböcker. 

Boka hotellpaket

Julbords- och nyårskryssningar

Idén att lämna julstressen och gå till sjöss är helt enkelt genial. Låt det bli en tradition. Ombord väntar musik, härlig stämning, julklappar till taxfreepriser och Leif Mannerströms julbord med över 50 rätter.

Läs mer

Kryssningar med teater

Smidigt och förmånligt. När du väljer en teaterresa med Viking Line ingår allt. Bekvämare kan det inte bli. Platserna går ofta åt snabbt så vänta inte med att boka!

Läs mer