Kryssa med nya upplevelsen Viking Grace

Vår nya stolthet, klimatsmarta Viking Grace, kryssar varje dag mellan Stockholm och Åbo. Ombord finns en stor solterrass, roliga lekrum, en himmelsk spa-avdelning, massor av barer och coola restauranger. Missa inte att ladda ner appen så har du koll på allt som händer ombord!

Kryssa till Åbo eller över dagen till Mariehamn

Viking Grace trafikerar sträckan Stockholm–Åbo och avgår från Stadsgården varje morgon kl 07.45 och är åter påföljande dag kl 06.30 (23-timmarskryssning). Vill du dagskryssa från Stockholm till Mariehamn byter du till Amorella i Mariehamn som är i Stockholm samma kväll kl 18.55 (11 timmars dagtur).

Flera nyheter på Grace:

Se hytterna, restaurangerna och taxfree på nära håll. Ta en virtuell tur »

Suveränt spa med havsutsikt

Sköna spaehandlingar erbjuds i Spa & Wellness där det även finns jacuzzi med havsutsikt, snögrotta, ångbastu och torrbastu. För er som vill sitta lite mer avskilt rekommenderar vi att boka en VIP-louge där ni har egen jacuzzi, bastu och relax.

Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

Tips! Ta en drink innan middagen. Passa på att ta en drink i Retro innan middagen – baren är öppen för våra svenska kryssningsresenärer under hamnuppehållet i Åbo, kl 18.45–20.00 svensk tid.