Shopping på Rosella

På Rosella finns en fin taxfreebutik med allt från choklad och smycken till ett brett vin- och whiskysortiment – nu också med massor av nya ölsorter! Missa inte "Quality Outlet Store" med märkesvaror till låga priser.

Home & Lifestyle

Nu slås portarna upp till Östersjöns första specialbutik inom design, inredning och skönhetsvård! I butiken erbjuds nordiska designklassiker kombinerat med trendiga spaprodukter för alla inredningsintresserade.

I butiken finns exklusiva designklassiker från varumärken som Georg Jensen, Marimekko och Iittala samt hemmaspaprodukter från exempelvis Yvonne Ryding, Björk & Berries, Balmuir och Rituals. Utbudet kommer att uppdateras säsongsvis.

Shop 'til you drop i outletbutiken

150 kvadratmeter märkeskläder välkomnar dig i Rosellas outletbutik i aktern på däck sex. Utbudet är säsongsanpassat och förändras, men priserna är alltid cirka 50% lägre än på landbacken.

Passa på att fynda i taxfree

I Rosellas stora taxfreebutik är det alltid fyndläge och du hittar allt från de senaste parfymerna, goda drycker, godis och choklad till smycken och mode. Se utbud

Taxfreefynd

Fynda loss i Rosellas taxfreebutik när du ändå är till sjöss.

Wines

Förbeställ till bilen

Förenkla för dig själv och förbeställ öl eller vin direkt till bilen.


Boka resa

Taxfree – specialerbjudanden

Viking Lines taxfreepriser gör dig glad, minst 25% förmånligare än rekommenderade priser i land.

Läs mer

Rosellas dryckestipsare

Vårt taxfree-sortiment är stort och vi finns tillgängliga både ombord och här på nätet för att hjälpa dig att hitta rätt festdrycker för just den tillställning du planerar.