Shopping på Rosella

På Rosella finns en fin taxfreebutik med allt från choklad och smycken till ett brett vin- och whiskysortiment – nu också med massor av nya ölsorter! Missa inte "Quality Outlet Store" med märkesvaror till låga priser samt mellandagsrea ombord från 23/12.

Home & Lifestyle

Nu slås portarna upp till Östersjöns första specialbutik inom design, inredning och skönhetsvård! I butiken erbjuds nordiska designklassiker kombinerat med trendiga spaprodukter för alla inredningsintresserade.

I butiken finns exklusiva designklassiker från varumärken som Georg Jensen, Marimekko och Iittala samt hemmaspaprodukter från exempelvis Yvonne Ryding, Björk & Berries, Balmuir och Rituals. Utbudet kommer att uppdateras säsongsvis.

Shop 'til you drop i outletbutiken

150 kvadratmeter märkeskläder välkomnar dig i Rosellas outletbutik i aktern på däck sex. Utbudet är säsongsanpassat och förändras, men priserna är alltid cirka 50% lägre än på landbacken.

Passa på att fynda i taxfree

I Rosellas stora taxfreebutik är det alltid fyndläge och du hittar allt från de senaste parfymerna, goda drycker, godis och choklad till smycken och mode. Se utbud

Taxfreefynd

Fynda loss i Rosellas taxfreebutik när du ändå är till sjöss.

Wines

Förbeställ till bilen

Förenkla för dig själv och förbeställ öl eller vin direkt till bilen.


Boka resa

Erbjudanden just nu!

Just nu är det vilda i våra taxfreebutiker. Upp 70% rabatt på stora delar av sortimentet!

Se alla erbjudanden

Rosellas dryckestipsare

Vårt taxfree-sortiment är stort och vi finns tillgängliga både ombord och här på nätet för att hjälpa dig att hitta rätt festdrycker för just den tillställning du planerar.