• Cinderella christmasparty-panetoz
  • Viking Cinderella

M/S Viking Cinderella

Viking Cinderella är Östersjöns bästa nöjespalats där underhållningen pågår sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJ. Ombord kan du byta den glåmiga vardagen mot högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa.

Rea! Gör ett Cinderellafynd. Boka här »


Julen ombord

Under hela december önskar Viking Cinderella alla gäster en riktigt god jul med högklassig julunderhållning i form av både allsång och shower. Låt dig väl smaka av Leif Mannerströms julbord.  Eller varför inte fira julafton ombord i år?

Dansbandsveckan på Cinderella 2015

Snart är det dags för tredje upplagan av Viking Cinderellas populära Dansbandsvecka. Mellan den 26/1-31/1 bjuder fler än 30 av Sveriges absolut bästa dansband upp till dans så det är lika bra att du skyndar dig att hartsa dansskorna och säkra din plats! Här ser du veckans program

Restauranger och nattklubb

Viking Cinderellas restauranger bjuder på allt från italienska antipasti till dignande trerättersmiddagar med slottsviner. I nya Ocean Grill är det drop-in dvs. ingen bordsreservation behövs. Är du sugen på att dansa, se artister och lyssna på de senaste klubbhitsen rekommenderar vi en sväng förbi nattklubben Étage.

Ta bussen till båten!

Du får 50% rabatt på Cinderellas anslutningsbuss t o m 15/12, därefter fri buss från 16/12-30/12 2014, samt 1/1-31/3 2015 (söndag-torsdag).

Gäller inom Viking Lines ordinarie upptagningsområde.