M/S Viking Cinderella

Viking Cinderella är Östersjöns bästa nöjespalats där underhållningen pågår sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJ. Ombord kan du byta den glåmiga vardagen mot högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa. Missa inte att ladda ner appen så har du koll på allt som händer ombord! Rea! Gör ett Cinderellafynd »


Cinderella Spa – entré och badritual 199:-

I Viking Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak ("isdopp"), pool, bastu, hälsobar och spashop. Dessutom massor av massage, spa- och skönhetsbehandlingar. I entréavgiften ingår en badritual med Kerstin Florian-produkter. Förboka entre och badritualen i samband med din kryssningsbokning.

Skaldjursplatå till kalaspris

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå på Viking Cinderella. För ett litet pris får du både kryssning och en tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt! Rätterna serveras med bröd, smör, ost och tillbehör. Och tänk på att motsvarande ofta kostar det dubbla i land. Dessert/dessertbord ingår inte i Skaldjursplatån. Skaldjursplatån kostar 390:- vid förbokning. Förboka direkt här på nätet!

Skärgårdens bästa solterrass!

I sommar är Viking Cinderella din plats i solen. Med Stockholms bästa havsutsikt i bakgrunden kan du sippa på en paraplydrink, dansa eller luta dig bakåt och njuta av havsbrisen. Ta med hela familjen, Ville Viking välkomnar alla små matroser! Hela sommaren kör vi Summer Cruisin’ ombord, det betyder dansband alla dagar och partyband/DJ:s på helgen.