M/S Viking Cinderella

I sommar är Viking Cinderella din plats i solen. Med Stockholms bästa havsutsikt i bakgrunden kan du sippa på en paraplydrink, dansa eller luta dit bakåt och njuta av havbrisen.

Ta med hela familjen i sommar när vi har skeppskatten Ville Viking på besök. Konferensavdelningen har semester och är omgjord till Ville Viking Play & Fun med massor av skoj för barnen.

Men, precis som vanligt njuter du av matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa. Missa inte att ladda ner appen så har du koll på allt som händer ombord!


Skärgårdens bästa solterrass!

Ta med hela familjen, Ville Viking välkomnar alla små matroser! Hela sommaren kör vi Summer Cruisin’ ombord, det betyder dansband alla dagar och partyband/DJ:s på helgen. Missa inte Club del Mar på soldäck!

Extra roligt för barnen

Från 22/6–14/8 är det extra roligt att vara barn på Cinderella. En mängd roliga aktiviteter väntar – från disco till dockteater och tävlingar. Missa inte Les Mills Born to Move showskola, där dina älsklingar får lära sig fartfyllda koreografier till specialkomponerad musik. Passa på att köpa Ville Vikings magiska armband så får barnen glass, läsk, ett Ville Viking-glas och en överraskningsgåva.

Skaldjursplatå till kalaspris

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå på Viking Cinderella. För ett litet pris får du både kryssning och en tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt! Rätterna serveras med bröd, smör, ost och tillbehör. Och tänk på att motsvarande ofta kostar det dubbla i land. Dessert/dessertbord ingår inte i Skaldjursplatån. Skaldjursplatån kostar 390:- vid förbokning. Förboka direkt här på nätet!

Cinderella Spa – entré och badritual 199:-

I Viking Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak ("isdopp"), pool, bastu, hälsobar och spashop. Dessutom massor av massage, spa- och skönhetsbehandlingar. I entréavgiften ingår en badritual med Kerstin Florian-produkter. Förboka entre och badritualen i samband med din kryssningsbokning.