Artist band

Artister och nöjen på Amorella

Sju dagar i veckan spelar bra band ombord på Amorella, vårt Åbofartyg med kvällsavgång från Stockholm. Njut av livemusik från dansband, internationella husband, trubadurer och pianister.

Live from the 60's på Amorella

22/8–22/12 bjuds det på en nostalgitripp ombord på Amorella. Det blir retro disco, golden hits, musikquiz, svängiga sång- och dansnummer.


Läs mer

Schlagerparty på Amorella

Varje helg förvandlas Amorella till en flytande Schlagerfestival! Fyra svenska sångare tillsammans med ett internationellt husband bjuder under resans gång på både shower och pop up-uppträdanden med Sveriges mest nostalgiska schlagerdängor. Dessutom bjuds det på ABBA-show!

fr 180:-/pers
Viking Club: fr 145:-/pers

Läs mer

Karaoke-måndag

Varje måndag 22/8–12/12 är det karaoke ombord! Vi drar två vinnare per avgång som vinner en resa till säsongsfinalen 12/12. Sami Hintsanen är karaokevärd.

Bingo-tisdagar

På tisdagar 23/8–13/12 är det bingo med Janne Porkka. Finalen är på Amorella 13/12 med vinstchanser på totalt €7000.

Amorellas dansbandsavgångar

Vid utresa varje fredag och lördag i höst har du chansen att se Sveriges bästa dansband uppträda i nattklubben ombord på Amorella, som avgår från Stockholm kl 20.00. Missa inte stjärnkvällarna med Voize, Casanovas och många fler!

December

• 9–10/12 Kindbergs
• 16–17/12 Casanovas

Utöver banden ovan uppträder även andra dansband ombord alla kvällar i veckan, t ex Jerihon Band som är ett ungt och talangfullt band som har gjort succé i Eurovision-tävlingen.

Med reservation för ändringar. Se aktuell artistlista.

Schlagerparty

Vårens Schlagerparty – varje fredag och lördag 6/1–10/6

Varje helg förvandlas Amorella till en flytande Schlagerfestival! Fyra svenska sångare tillsammans med ett internationellt husband framför Sveriges mest nostalgiska schlagerdängor. Dessutom bjuds det på ABBA-show! Dansa och sjung med till alla topplåtar! Avresa från Stockholm varje fredag och lördag kl 20.00.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.


Ville Viking

Ville Viking-söndagar

  • 11/12 Clownen Dodo