Original Sokos Hotel Presidentti

Sokos Hotel Presidentti ligger intill köpcentret Kamppi i hjärtat av Helsingfors med sevärdheter och shopping på promenadavstånd. Koppla av med en bastu och ett dopp i poolen. God mat och dryck serveras i spanskinspirerade Restaurang Sevilla och i Pub Adjutantti. Hotellet har flera olika mötes- och festlokaler där man kan arrangera även större evenemang.

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm–Helsingfors t/r
  • Del i Economy-hytt
  • En natt med del i dubbelrum inkl frukost på Original Sokos Hotel Presidentti

Erbjudandet gäller t o m 30/12 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Förnyade rum med spännande teman

Original Sokos Hotel Presidenttis ljusa och rymliga Superior-rum höjer nivån på din hotellvistelse. De förnyade hörnrummen är inredda med olika teman kring den nordiska dimensionen och finska fenomen. Här kan du till exempel uppleva idyllisk midsommarstämning, bekanta dig med finsk sisu eller hamna mitt i en vinterstorm. Den 180 cm breda dubbelsängen bjuder på god nattsömn och du kan starta din morgon i lugn och ro genom att koka frukostkaffe på ditt eget rum. De förnyade rummen kan bokas i onlinebokningen genom att välja rumstypen "Standard Twin room / Renewed".

Fakta

Läge: Mitt i Helsingfors intill Köpcentrum Kamppi
Restauranger: Spanskinspirerade Restaurang Sevilla, Pub Adjutantti, nöjesrestaurangen Pressa.
Övrigt: Fera olika mötes- och festlokaler, bastu, pool, parkering.
Adress: Södra Järnvägsgatan 4, 00100 Helsingfors
Tel: +358 20 1234 608
E-post: presidentti.helsinki@sokoshotels.fi


Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card