Upplevelsepaket grupper

Helsingfors är kontrasternas huvudstad som de senaste åren blivit en trendstad i världsklass. Här njuter du av konst, kultur, design och arkitektur kryddat med shopping, god mat och nöjesliv med hög puls. Allt på bekvämt promenadavstånd från hamnen.

Sibelius Finland Experience

Nationalromantik i centrum! En inspirerande konsertupplevelse med Jean Sibelius toner i Nationalsalen mitt i city. Läs mer


Promenadtur – Helsinki Art Walk

Besök Galleri Forsblom, Galleri Anhava, Bronda, Lokal och Helsinki Contemporary – fem av Helsingfors bästa konstgallerier. Tillsammans med en guide fördjuper ni er i stadens rika konstliv.

Prisex 205:-/person vid 35 deltagare inkl guide och lunchbuffé på Restaurant Kaarna. Tid 3,5 timmar.

Helsinki art walk karta (pdf)


Promenadtur – Helsinki City Walk

Under denna guidade vandring ser du bland annat de historiska kvarteren kring Senatstorget och det färggranna Salutorget samt får höra intressanta berättelser om huvudstaden. Guiden avslöjar också sina egna små smultronställen i Helsingfors.

Prisex 50:-/person vid 35 deltagare. Tid 2 timmar.


Stadsrundtur med buss

Rundturen i staden presenterar de viktigaste och mest intressanta sevärdheterna i centrala Helsingfors. Exempelvis Presidentens slott, Stadshuset, Riksdagshuset, Musikhuset, Finlandia-huset och Operan.

Prisex 179:-/person inkl buss och guide vid 35 deltagare.Tid 2,5 timmar.


Det bästa av Helsingfors med besök på botaniska trädgården

Rundturen inleds med en sightseeing som presenterar de viktigaste och mest intressanta sevärdheterna i staden. Därefter följer ett besök med guide på den botaniska trädgården, en oas mitt i stadskärnan med växthus som erbjuder upplevelser för naturvänner året om.

Prisex 335:-/person inkl buss, guide och inträde vid 35 deltagare.Tid 3,5 timmar.


Sjöfästningen Sveaborg

En färja tar er till den historiska sjöfästningen Sveaborg, där en guide möter upp er. Rundvandringen inkluderar historia och sevärdheter, och lunch serveras på en av öns restauranger.

Prisex 590:-/person inkl vattenbuss, guide och lunch vid 35 deltagare. Tid 3 timmar.


Promenadtur Arabiastranden, Konst & Design

Följ med på en guidad konstrunda i den unika stadsdelen Arabiastranden. Njut av konst och design utomhus och inomhus. Under turen finns möjlighet att handla i Arabiacentrumet.

Prisex 305:-/person inkl transfer från Skatudden till Arabiastranden samt guide vid 15 deltagare. Tid 2 timmar.


Upplev Helsingfors från havet

Under denna kryssning får ni se Helsingfors vackra strandlandskap medan ni njuter av den friska havsbrisen och får höra mer om Helsingfors fascinerande historia. En av sevärdheterna är den historiska sjöfästningen Sveaborg.

Prisex 275:-/person vid 35 deltagare. Tid 1,5 timme.


Rundresor i Finland

Ta hjälp av oss att skräddarsy en spännande och innehållsrik bussresa i Finland. Det finns massor att upptäcka i vårt grannland i öst! Läs mer.