Original Sokos Hotel Seurahuone

Ett hemtrevligt och personligt hotell mitt i Åbo nära shopping, teater och kultur, som även kallas Societetshuset. Hotellet ligger på samma gata som köpcentren Hansa och Forum. I restaurang Sevilla äter du medelhavsinfluerade rätter. Här finns även en bar där du kan koppla av.

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r
  • Del i Economy-hytt
  • Del i dubbelrum inkl frukost på Original Sokos Hotel Seurahuone ("Societetshuset")
  • Tillgång till hotellets bastu och fitnessrum

Erbjudandet gäller t o m 30/3 2017. Priset kan variera med avresedag och avgångstid. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Fakta

Läge: Ligger mitt i shoppingdistriktet, nära teatrar och evenemang, 3 km från hamnen, 0,8 km från järnvägsstationen.
Restauranger: Sevilla & Co
Övrigt: Gratis gym, 2 trivsamma mötesrum för 2-14 personer. 
Adress: Eriksgatan 23, 20100, Åbo
Tel: +358 2 337 301
E-post: myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi


Förmåner

När du bokat övernattningen via Viking Line får du en rabatt på minst 10% på utvalda maträtter och drycker i Societetshusets restaurang. Dessutom kan du få exempelvis en flaska Champagne till specialpriset 39,90€ (ord pris 69,90–80€) eller en flaska Husets vin för 19,90€ (ord pris 29,90€). Förmånen gäller även i de sju restaurangerna på Original Sokos Hotel Hamburger Börs. Gäller vid uppvisande av giltig hotellnyckel med fodral som styrker bokning av paket via Viking Line

TurkuCard – ett kort laddat med förmåner!

Förmånskortet ger dig fritt inträde till nästan alla museer i Åbo, resor med lokalbussar, rabatterad sightseeing-rundtur (under sommaren) samt prisvärda förmåner i många restauranger och affärer, på badhotellet Caribia och kryssningar med ångbåten Ukkopekka. Förköpspris i samband med bokning, från 260:- (24h). Läs mer om TurkuCard

Observera, TurkuCard går endast att nyttja t o m 31/12. Det kommer att ersättas av ett nytt kort, Museum Walk, som kommer vara tillgängligt från 1/2. 

Turku Art

Åbo är en stad full av klass, kultur och historia. Med ditt TurkuCard upplever du stadens bästa konstmuseer enkelt och bekvämt. Åbo Konstmuseum gästas under hösten av Helene Schjerfbeck, en finländsk konstnär som anses vara en av de största modernisterna. På Aboa Vetus & Ars Nova lär du dig mer om medeltida historia och njuter av modern konst, och på lördagarna serveras även en populär jazzbrunch. Åbo slott och Sibeliusmuseum bjuder också på härliga kulturupplevelser.

Food Walk

Åbo har en fantastisk matkultur och en genväg till stadens bästa restauranger får du genom att boka ett Food Walk-kort. Läs mer om Food Walk


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.