Scandic Plaza Åbo

Scandic Plaza Åbo ligger i stadens centrum, nära torget och köpcentret Hansa med bra shoppingmöjligheter. Du kan träna i hotellets gym som är öppet dygnet runt och varva ner i bastun. Här finns också en restaurang med nordiska rätter som specialitet.

TYVÄRR GÄLLER DETTA ERBJUDANDE INTE LÄNGRE
Som medlem i Viking Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm-Åbo t/r
  • Del i Economy-hytt
  • En natt med del i dubbelrum inkl frukost på Scandic Plaza Åbo

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2016. Priset kan variera med avresedag och avgångstid. Resans pris meddelas när du bokar. Transfer till/från hotellet tillkommer och kan ej bokas via Viking Line.


När vill ni resa?

Amorella avgår dagligen kl 20.00 (retur från Åbo kl 08.45 lokal tid). För de morgonpigga har vi även en morgonavgång med nya Viking Grace kl 07.45 (retur från Åbo kl 20.55 lokal tid).

Fakta

Läge: Ligger i centrum av Åbo.
Restauranger: Bryggmans Restaurang & Deli, Deli Café.
Övrigt: Minibutik, garage, konferensrum, gym, bastu, cykeluthyrning. 
Adress: Universitetsgatan 29, 20100 Åbo
Tel: +358 2 33 200
E-post: plaza.turku@scandichotels.com


TurkuCard – ett kort laddat med förmåner!

Förmånskortet ger dig fritt inträde till nästan alla museer i Åbo, resor med lokalbussar, rabatterad sightseeing-rundtur (under sommaren) samt prisvärda förmåner i många restauranger och affärer, på badhotellet Caribia och kryssningar med ångbåten Ukkopekka. Förköpspris i samband med bokning, från 260:- (24h). Läs mer om TurkuCard

Turku Art

Åbo är en stad full av klass, kultur och historia. Med ditt TurkuCard upplever du stadens bästa konstmuseer enkelt och bekvämt. Åbo Konstmuseum gästas under hösten av Helene Schjerfbeck, en finländsk konstnär som anses vara en av de största modernisterna. På Aboa Vetus & Ars Nova lär du dig mer om medeltida historia och njuter av modern konst, och på lördagarna serveras även en populär jazzbrunch. Åbo slott och Sibeliusmuseum bjuder också på härliga kulturupplevelser.

Food Walk

Åbo har en fantastisk matkultur och en genväg till stadens bästa restauranger får du genom att boka ett Food Walk-kort. Läs mer om Food Walk


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.