M/S Viking Cinderella

Det är nöjen till tusen som gäller på Cinderella i höst och vinter! Som Live on Stage, konsertkvällar med några av Sveriges mest populära artister. Partykryssningar fredag och lördag och söndagarna då nattklubben fylls av ljuva toner av storband.

Precis som vanligt njuter du av matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa. Missa inte att ladda ner appen så har du koll på allt som händer ombord!

Inte bara räkfrossa utan en hel skaldjursplatå!

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå på Viking Cinderella. För ett litet pris får du både kryssning och en tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt! Läs mer om vår skaldjurskryssning

Cinderella Spa – entré och badritual 199:-

I Viking Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak, pool, bastu, hälsobar och spashop. Dessutom spabehandlingar. I entréavgiften ingår en badritual med Kerstin Florian-produkter. Förboka entre och badritualen i samband med din bokning.

Anslutningsbuss – 50% rabatt

Bor du utanför Stockholm? Ta bussen till Cinderella. Nu har vi specialpris på anslutningsbuss i perioden 18/11–30/12. Sön–tors 50% (ord pris fre och lör). Du bokar anslutningsbuss i samband med resan. Gäller ej expressbussar från Enköping, Gävle, Linköping, Norrköping, Uppsala och Västerås. Avvikande priser kan förekomma på special- och temakryssningar.