M/S Viking Cinderella

Hösten är ombord på Cinderella är fulladdad med nöjen! Den 18/8 startar Live on Stage med Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson. Den 20/8 öppnar Afro- Dite höstens Party Weekends och för dig som saknat storband på söndagarna bjuder Glenn Miller Orchestra upp den 21/8.

Men, precis som vanligt njuter du av matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa. Missa inte att ladda ner appen så har du koll på allt som händer ombord!


Inte bara kräftor utan en hel skaldjursplatå!

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå på Viking Cinderella. För ett litet pris får du både kryssning och en tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt! Rätterna serveras med bröd, smör, ost och tillbehör. Och tänk på att motsvarande ofta kostar det dubbla i land. Dessert/dessertbord ingår inte i Skaldjursplatån. Skaldjursplatån kostar 390:- vid förbokning. Förboka direkt här på Vikingline.se!

Cinderella Spa – entré och badritual 199:-

I Viking Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak ("isdopp"), pool, bastu, hälsobar och spashop. Dessutom massor av massage, spa- och skönhetsbehandlingar. I entréavgiften ingår en badritual med Kerstin Florian-produkter. Förboka entre och badritualen i samband med din kryssningsbokning.

Anslutningsbuss 0:-

Bor du utanför Stockholm? Ta bussen till Cinderella. Nu har vi specialpris på anslutningsbuss i perioden 15/8–17/11. Söndag-onsdag 0:-, torsdagar 50% rabatt. Fredagar och lördagar ordinarie pris. Du bokar anslutningsbuss i samband med resan. (Avser första bussavgången om det går fler från orten)