M/S Viking Cinderella

Viking Cinderella är Östersjöns bästa nöjespalats där underhållningen pågår sju dagar i veckan, i olika tempo och stil. Från storband och dansband till live-artister och DJ. Ombord kan du byta den glåmiga vardagen mot högklassiga matupplevelser, taxfreeshopping och sköna spabehandlingar för att 22 timmar senare återvända hem som en ny människa. Missa inte att ladda ner appen så har du koll på allt som händer ombord!

Rea! Gör ett Cinderellafynd »

Halloween ombord

På Viking Cinderella är det Halloweenhelg 30/10-1/11. Vi lovar spökstämning, halloweenbar och fullt ös på dansgolvet. För den som klär ut sig finns chans att vinna fina priser. Välkommen om du törs! 

Cinderella Spa - entré och badritual 199:-

I Viking Cinderellas spa-avdelning hittar du allt du behöver för en riktigt skön stund – jacuzzi, ångbastu, kallvak ("isdopp"), pool, bastu, hälsobar och spashop. Dessutom massor av massage, spa- och skönhetsbehandlingar. I entréavgiften ingår en badritual med Kerstin Florian-produkter. Förboka entre och badritualen i samband med din kryssningsbokning.

Skaldjursplatå med hummer 390:-

Njut av Viking Cinderellas berömda skaldjursplatå i lugn miljö i restaurang Seaview. Ett fantastiskt fat med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, räkor, rökta räkor, krabbklor, bröd, smör och ost väntar. Förboka i samband med din kryssningsbokning. Läs mer